Libnet.ro
UNICEF

22:30

Prognoza meteo. in urmatoarele doua zile, vremea va fi predominat frumoasa, cu valori termice de pana la 20 de grade

România Liberă România Liberă,
Prognoza meteo. in urmatoarele doua zile, vremea va fi predominat frumoasa, cu valori termice de pana la 20 de grade

Administratia Nationala de Meteorologie informeaza ca, in urmatoarele doua zile, vremea va fi in general frumoasa, iar duminica, de Florii, valorile termice vor ajunge si la 20 de grade Celsius, in timp ce ploile vor scadea in intensitate. continuă pe România Liberă

Prognoza meteo. Cum va fi vremea miercuri si joi

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza pentru urmatoarele doua zile. Potrivit acesteia, vremea se va mai raci putin si va deveni instabila. MIERCURI in tara, vremea va fi usor.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea de Florii

Vremea va fi in general frumoasa in urmatoarele doua zile, iar duminica, de Florii, valorile termice vor ajunge si la 20 de grade Celsius, in timp ce ploile vor scadea in intensitate, a.

Vremea pe urmatoarele doua zile: Ninsorile se intorc in forta

Meteorologii au vesti proaste pentru urmatoarele zile. Astfel, potrivit unui comunicat al ANM, in intervalul mentionat, vor fi precipitatii mai ales in regiunile nordice, estice si centrale,.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea de Florii

Meteorologii prognozeaza o vreme in general calda, cu valori termice normale pentru aceasta perioada, in timp ce precipitatiile sub forma de ploaie vor fi prezente la nivelul.

Cum va fi vremea in weekend. Ne asteapta temepraturi de pana la 20 de grade

Administratia Nationala de Meteorologie informeaza ca, in urmatoarele doua zile, vremea va fi in general frumoasa, iar duminica, de Florii, valorile termice vor ajunge si la 20 de grade Celsius, in timp ce ploile vor scadea in intensitate.

Prognoza meteo: se intoarce vremea rea. Unde va ploua cel mai mult, cat de cald se anunta in prima zi de Paste, cand ninge

Vremea calda, cu valori termice normale pentru aceasta perioada, va fi umbrita de ploi la nivelul intregii tari. in urmatoarele doua saptamani, meteorologii prognozeaza precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare in zonele montane. Pana pe 16 aprilie, conform prognozei ANM, vremea va fi capricioasa, iar maximele vor scadea, in unele zone si cu 15 grade fata de zilele anterioare.

Vremea se va mentine rece. Prognoza meteo pentru weekend

Vremea se va mentine in general instabila si rece pentru aceasta data. Prognoza meteo pentru vineri, 7 aprilie Vor fi innorari temporar accentuate si va ploua, mai ales.

Cutremur cu magnitudinea 5 in Botswana, la doua zile dupa un seism de 6,5

Un cutremur cu magnitudinea 5 s-a produs miercuri dimineata in Botswana, la doua zile dupa ce un puternic seism de 6,5 grade a lovit statul african, potrivit institutului american de geofizica citat de Reuters.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Vreme calda, cu valori termice normale pentru aceasta perioada, de Florii si de Pasti

Meteorologii prognozeaza vreme in general calda, cu valori termice normale pentru aceasta perioada, in timp ce precipitatiile sub forma de ploaie vor fi prezente la nivelul intregii tari, in special la jumatatea acestei saptamani, dar si la mijlocul celei de-a doua, respectiv sub forma de lapovita si ninsoare in zonele montane, arata prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie valabila pana pe 16 aprilie, in prima zi de Pasti.

Prognoza METEO inainte de FLORII: Ninsorile se intorc in forta

Meteorologii au vesti proaste pentru urmatoarele zile. Astfel, potrivit unui comunicat al ANM, in intervalul mentionat, vor fi precipitatii mai ales in regiunile nordice, estice si centrale,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )