Libnet.ro
UNICEF

14:00

Prognoza meteo: Vine vreme neobisnuita. Unde fac ravagii ploile abundente

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Vine vreme neobisnuita. Unde fac ravagii ploile abundente

Temperaturile se vor mentine mai ridicate decat in mod normal, dar vremea va fi in general inchisa si ploioasa. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), maximele vor atinge 10 grade in sudul tarii. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo, azi, 14 decembrie 2020. Este innorat in mai toata tara

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru luni, 14 decembrie 2020. Potrivit acestora, va fi innorat in mai toata tara. Prognoza meteo in principalele zone din.

Prognoza meteo, azi, 13 decembrie 2020. Va ploua in sud-estul tarii

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru duminica, 13 decembrie 2020. Potrivit acestora, va ploua in sud-estul tarii. Prognoza meteo in principalele zone din.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 14-20 decembrie 2020

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru saptamana 14-20 decembrie 2020. Astfel, pentru saptamana premergatoare Craciunului, meteorologii anunta temperaturi.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea de Craciun si de Revelion in Romania

ANM- Administratia Nationala de Meteorologie a facut prognoza meteo pentru intervalul 14 decembrie- 11 ianuarie 2021. Astfel, temperaturile vor fi, in general, mai mari decat cele normale in urmatoarele patru saptamani. Prognoza meteo. Cum va fi vremea de Craciun si de Revelion in saptamana 14. 2020, vom avea valori termice mai ridicate decat cele .

Prognoza meteo, azi, 12 decembrie 2020. Va ploua in majoritatea regiunilor

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru sambata, 12 decembrie 2020. Potrivit acestora, va ploua in majoritatea regiunilor, vremea va fi inchisa, dar.

Prognoza meteo, azi, 11 decembrie 2020. Vreme calda in cea mai mare parte a teritoriului

Pentru ziua de astazi, 11 decembrie, meteorologii anunta vreme calda pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi temorar noros in cea mai mare parte a teritoriului, iar cantitatile de precipitatii vor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2596 seconds )