Libnet.ro
UNICEF

00:08

Prognozele pentru 2015 ale Comisiei Europene asupra sectorului IMM si rolul IMM-urilor romanesti in peisajul european

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Prognozele pentru 2015 ale Comisiei Europene asupra sectorului IMM si rolul IMM-urilor romanesti in peisajul european

Comisia Europeana previzioneaza ca anul 2015 va marca cresterea valorii adaugate din IMM-uri cu mai mult de 3 procente si crearea a peste 600. 000 de locuri de munca pana la final de an, releva un studiu realizat de Fundatia Post-Privatizare. Dintre. continuă pe Wall-Street Ro

Un europarlamentar roman cere Comisiei Europene solutii pentru creditorii afectati de evolutia francului elvetian

Europarlamentarul social-democrat Victor Negrescu cere Comisiei Europene sa vina cu solutii pentru romanii care au credite in franci elvetieni, in contextul in care acesta continua sa creasca. intr-o.

VIDEO/FOTOGALERIE BMW Seria 1, restilizare majora pentru 2015

BMW Seria 1 primeste imbunatiri substantiale si vizibile pentru 2015, pentru ambele versiuni de caroserie, cu trei si cinci usi. Partile frontala si posterioara au fost redesenate, ambianta interiora a fost imbunatatita, iar motoarele au primit un plus de putere si eficienta, reiese dintr-un comunicat de presa al BMW.

CC, despre amenda data mai multor agentii de media: Incalcari repetate ale legii, boicot asupra concurentului The Group

In toamna, 11 agentii de media au fost amendate de Consiliul Concurentei cu suma de 3,2 milioane de euro, intrucat actionau precum un cartel, in incercarea de a scoate din piata agentiile concurente detinute de The Group , rezulta din.

Cele 10 tendinte creionate de Marsh pentru 2015 care vor influenta piata de asigurari

Brokerul de asigurari Marsh, unul dintre liderii la nivel mondial in intermedierea de asigurari si consultanta de risc, a creat o lista care curpinde nu mai putin de 10 tendinte in dezvoltare pe piata de asigurari din Romania. Acestea isi au originea.

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )