Libnet.ro
UNICEF

19:00

Programul pentru Simona Halep in urmatoarele doua luni. Contractul cu Porsche o obliga sa renunte la FedCup

Online Sport Online Sport,
Programul pentru Simona Halep in urmatoarele doua luni. Contractul cu Porsche o obliga sa renunte la FedCup

Revenita in tara dupa turneele americane pe hard de la Indian Wells si Miami Open, Simona Halep va avea o perioada de pauza in care va face progresiv tranzitia la jocul de zgura. continuă pe Online Sport

Serena Williams, cuvinte de lauda pentru Simona Halep: Bun meci, fata!

Vadit obosita dupa un meci de peste doua ore, in care a fost serios muncita de Simona Halep, jucatoarea Serena Williams a avut cuvinte de lauda la adresa jucatoarei noastre. s .

Simona Halep se mentine pe locul 3 WTA

Jucatoarea Simona Halep, semifinalista saptamana trecuta la Miami Open, se mentine pe locul trei in clasamentul WTA, dat publicitatii luni, insa diferenta de puncte fata de sportiva de pe pozitia a doua,.

Simona Halep, vazuta ca marea rivala a Serenei Williams in presa internationala

Simona Halep este prezentata de presa internationala ca posibila mare rivala a Serenei Williams, liderul WTA, notand ca meciul celor doua din semifinalele Miami Open, cand Simona Halep a fost invinsa de Williams, a fost epic si un test dur pentru.

Simona Halep - Serena Williams. inca un dialog incins intre Simona si antrenorul ei, care a ramas fara replica

Simona Halep si Victor Ionita au oferit cateva momente savuroase pentru public de-a lungul celor doua turnee, Indian Wells si Miami.

Simona Halep, invinsa de Serena Williams in semifinale la Miami Open dupa o lupta titanica

Simona Halep a parasit, vineri dimineata in Romania, turneul de la Miami in faza semifinalelor, fiind invinsa de lidera mondiala Serena Williams la capatul a trei seturi extrem de disputate pe durata a peste doua ore. Halep a cedat usor primul set, apoi s-a adunat si a luat meciul pas cu pas, reusind sa produca fisurile necesare in jocul Serenei pentru a forta decisivul. Halep a revenit de la 2-5 in decisiv, cu trei game-uri la rand, dar in final a cedat un break la zero si astfel s-a scris istoria acestui meci asteptat de toata lumea si care a certificat inca o data ca Halep este o rivala de temut pentru Serena.

Presa internationala, despre Simona Halep: Poate deveni marea rivala a Serenei Williams

Presa internationala a notat, vineri, dupa ce Simona Halep, locul 3 WTA, a fost invinsa de Serena Williams in semifinalele Miami Open, ca meciul dintre cele doua a fost epic, un test dur pentru americanca, si ca multi gandesc acum ca sportiva romana poate deveni marea rivala a liderului WTA. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Simona Halep: Serena Williams este mai buna ca mine. Am de invatat multe lucruri de la ea

Simona Halep a tinut-o pe teren doua ore si opt minute pe Serena Williams in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Miami. In cele din urma, jucatoarea noastra a fost invinsa cu 7-5 in decisiv. Serena Williams este mai buna ca mine. Am de invatat multe lucruri de la ea. Sunt o fana a Serenei de mult timp. Ii respect cariera si o respect pe ea, a precizat Simona dupa infrangerea de vineri. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Ce spune Simona Halep despre colaborarea cu Victor Ionita

La finalul celor doua turnee americane pe Hard, Simona Halep a tras cateva concluzii despre jocul sau si mai ales colaborarea cu antrenorul Victor Ionita.

Simona Halep nu o considera o rivala pe Serena Williams

Revenita in tara dupa cele doua turnee din Statele Unite, Indian Wells pe care l-a castigat si Miami Open unde a ajuns in semifinale, Simona Halep a vorbit despre reintalnirea cu Serena Williams si relatia pe care o are cu lidera mondiala.

Simona Halep vine azi acasa. Fanii si oficialii Federatiei merg la aeroport. Ea va reveni pe teren peste doua saptamani

Dupa parcursul exceptional din America, unde a castigat turneul de la Indian Wells si a ajuns in semifinale la Miami Open, Simona Halep se intoarce in Romania.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )