Libnet.ro
UNICEF

21:00

Simona Halep vine azi acasa. Fanii si oficialii Federatiei merg la aeroport. Ea va reveni pe teren peste doua saptamani

Adevărul Adevărul,
Simona Halep vine azi acasa. Fanii si oficialii Federatiei merg la aeroport. Ea va reveni pe teren peste doua saptamani

Dupa parcursul exceptional din America, unde a castigat turneul de la Indian Wells si a ajuns in semifinale la Miami Open, Simona Halep se intoarce in Romania. continuă pe Adevărul

Serena Williams, despre Simona Halep: Sunt unul dintre fanii ei, imi place cum lupta, imi place cum joaca (VIDEO)

Evolutiile Simonie Halep de la Miami Open au fost laudate de jucatoarea Serena Williams, care a declarat ca este fanul romancei, pentru modul in care aceasta lupta si pentru atitudinea ei de pe teren, informeaza.

Simona Halep - Serena Williams la Miami Open:adevarul.ro le ofera solutia celor care nu pot vedea meciul mult asteptat la televizor

Simona Halep si Serena Williams vor juca, de la ora 04. 00, in semifinala Miami Open. Halep si Williams ar fi trebuit sa se intalneasca in semifinalele turneului de laIndian Wells, insa partida nu s-a mai disputat, dupa ce americanca s-a accidentat. La Miami Open insa, confruntarea va avea loc, cu siguranta, insa ea ridica o problema pentru fanii Simonei.

Simona Halep - Serena Williams la Miami:adevarul.ro le ofera solutia celor care nu pot vedea meciul mult asteptat la televizor

Simona Halep si Serena Williams vor juca, de la ora 04. 00, in semifinala Miami Open. Halep si Williams ar fi trebuit sa se intalneasca in semifinalele turneului de laIndian Wells, insa partida nu s-a mai disputat, dupa ce americanca s-a accidentat. La Miami Open insa, confruntarea va avea loc, cu siguranta, insa ea ridica o problema pentru fanii Simonei.

Simona Halep la Miami: adevarul.ro le ofera solutia celor care nu pot vedea un meci mult asteptat la televizor

Simona Halep si Serena Williams ar fi trebuit sa se intalneasca in semifinalele turneului de la Indian Wells, insa partida nu s-a mai disputat, dupa ce americanca s-a accidentat. La Miami insa, confruntarea va avea loc, cu siguranta, insa ea ridica o problema pentru fanii Simonei.

Simona Halep s-a intors in Romania: toate declaratiile campioanei noastre. Serena m-a plesnit cu niste lovituri foarte puternice

Simona Halep a revenit, sambata, in Romania, dupa ce a participat la turneele de la Indian Wells unde a castigat titlul) si Miami la care a fost eliminata in semifinale).

Simona Halep la Miami. Cifrele care o fac unica pe Simona si ce obiective si-a fixat Halep: As vrea, in aceasta viata, sa iau un Grand Slam

Indiferent de rezultatul meciului cu Serena Willliams, din semifinalele Miami Open, Simona Halep a atins cateva cifre impresionante, fiind cea mai buna jucatoare a sezonului.

VIDEO WTA Miami: Simona Halep vs Sloane Stephens 6-1; 7-5 / Simona este in semifinala cu Serena

Simona Halep a invins-o, miercuri seara, pe americanca Sloane Stephens in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami, scor 6-1, 7-5, si va juca in semifinala impotriva numarului unu mondial, Serena Williams. Am avut un prim set dominat categoric si castigat de Simona in 26 minute. Romanca a condus cu 3-0 in setul doi, dar s-a relaxat usor, iar Stephens a profitat si a castigat 4 game-uri la rand. Simona a revenit insa la tenisul practicat in primul set si a reusit un nou break inchizand apoi setul. Semifinale: Simona Halep vs Serena Williams; Carla Suarez Navarro vs Andrea Petkovic. Halep: Nu am nimic de pierdut cu Serena. Maine este un nou meci si cred ca pot castiga din nou cu eaAtmosfera Nick Saviano, catre Stephens: 'If she can beat you doing that, god bless her'.

Simona Halep - Serena Williams la Miami Open. El se ocupa de fizicul Simonei, iar Halep e incantata de achizitia facuta

Simona Halep - Serena Williams la Miami Open a fost ultimul meci jucat de Simona la turneele de pe Ocean, competitiile urmand a se muta acum in Europa.

LIVE TEXT WTA Miami: Simona Halep vs Sloane Stephens (02:00)

Simona Halep o va intalni pe Sloane Stephens in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami. Meciul va incepe la ora 02:00 ora Romaniei) si va fi in direct pe Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews. ro. Pregatiti pentru Halep? :) In 15 minute incepe o noua aventura spre varful WTA pentru Simona Halep. Haideti sa comentam impreuna partida, jocul si atmosfera.

Simona Halep: Meciul cu Serena Williams a fost un meci jucat in cautarea acelui moment in care sa joc cel mai bun tenis al meu/ Multumesc celor care au facut nopti albe sa ma urmareasca

Simona Halep scrie, pe pagina sa Facebook, ca in ultimele patru saptamani si-a demonstrat ca poate ajunge din ce in ce mai departe daca nu abandoneaza jocul, amintind astfel de declaratia sa referitoare la meciul impotriva Ekaterinei Makarova din sferturile Australian Open, potrivit careia acela a fost momentul in care a decis sa nu mai renunte la lupta. Halep vorbeste si despre meciul din semifinalele turneului de la Miami impotriva Serenei Williams, afirmand ca nu a jucat cu gandul la scor. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )