Libnet.ro
UNICEF

21:00

Programul Prima Casa, scos din legea darii in plata

Antena3 Antena3,
Programul Prima Casa, scos din legea darii in plata

Programul Prima Casa a fost scos din legea darii in plata iar plafonul creste la 250. 000 de euro, potrivit acrodului survenit vineri in timpul discutiilor purtate de cel care a initiat. continuă pe Antena3

Legea darii in plata ar putea include un plafon al creditului de 250.000 de euro, iar programul Prima Casa va fi eliminat din lege (initiatori)

Pana la urma, se pare ca legea darii in plata va cuprinde un plafon nu de 100. 000 de euro ci de 250. 000 de euro), iar Programul Prima Casa va fi eliminat din proiect, potrivit initiatoului legii, Daniel Zamfir. Dupa luni de zile in care discutiile s-au purtat mai degraba cu argumente emotionale decat cu cele logice si economice, s-a cazut la un acord. PSD va sustine mentinerea unui plafon crescut la 250. 000 de euro si faptul ca Programul Prima Casa trebuie exclus de la aplicarea legii. Va spun concluzia mea: daca varianta pe care am discutat-o va fi votata, eu cred ca este acoperitoare pentru cele mai multe cazuri. Nu este perfecta. Insa eu personal cred ca e mai important acum sa treaca legea si sa beneficieze oamenii de ea cat mai repede, nu sa fie executati si lunile viitoare, nota pe Facebook, initiatorul legii, Daniel Zamfir.

Unde dai si unde crapa: Legea darii in plata a accelerat programul Prima Casa

Dezbaterile aprinse pe marginea Legii darii in plata au facut ca in primele luni din 2016, prin programul Prima Casa sa fie acordate 4. 700 de credite pentru cei interesati sa cumpere o locuinta, arata datele prezentate de dezvoltatorimobiliar. ro.

Stergerea unei parti a datoriei este solutia, nu legea darii in plata

Reporter: Proiectul Legii darii in plata a nascut numeroase controverse, opinia publica fiind impartita. Cum apreciati dumneavoastra aceasta lege? Sebastian Vladescu: Dincolo de un anumit plafon valoric si de programul Prima Casa, cred ca Legea darii in plata este un exces.

Plafonul ar putea creste, iar Programul Prima Casa ar putea fi eliminat

Plafonul aferent valorii creditelor introdus in textul legislativ privind darea in plata ar putea creste, dupa cum ne-a spus deputatul liberal Daniel Catalin Zamfir, initiatorul legii, dupa discutiile pe care le-a avut, ieri, cu reprezentantii PSD.

Programul &171;Prima Casa &187; sa nu fie afectat de Legea darii in plata; nu renuntam la niciun plafon

PSD sustine introducerea in Legea darii in plata a unei prevederi care sa precizeze ca programul Prima casa nu este afectat de aceasta, a declarat astazi liderul social-democratilor, Liviu Dragnea.

Zamfir: Legea darii in plata nu se va aplica si beneficiarilor Programului Prima Casa

Initiatorii, reprezentantii consumatorilor si parlamentarii s-au inteles: Legea darii in plata nu se va aplica si celor care s-au imprumutat apeland la programul Prima Casa, dupa cum ne-a spus deputatul liberal Daniel Catalin Zamfir, initiatorul proiectului legislativ.

Business Report: Legea darii in plata: Plafonul ar putea creste, iar Programul Prima Casa ar putea fi eliminat; Statul va certifica executantii autostrazilor; Proiectul legii RCA a fost trimis de parlamentari inapoi la ASF

Cum isi cheltuieste Romania bugetul: o comparatie cu practica europeana. Romania se situeaza pe penultimul loc intre statele membre UE in ceea ce priveste. Prabusirea preturilor petrolului loveste piata finaciara. Cate miliarde pierd investitorii in obligatiuni. Investitorii se confrunta cu pierderi de cel putin.

Bogdan Glavan: BNR si Guvernul opereaza in cardasie cu sistemul bancar

Vlad Topan: O banca nu face nimic in plus decat fac camatarii, din punct de vedere al riscurilor *Glavan: Cartoful fierbinte pe care vrem sa-l racorim cu darea in plata este copilul sistemului bancar *Cristian Paun: Programul Prima Casa este o dare in plata pentru banci si a dus la problemele sistemice actuale *Valeriu Potecea: La orice solicitare facuta unei banci, primesti invariabil o negatie Legea darii in plata a fost, ieri, subiectul de discutie al unui grup de profesori universitari care au dezbatut pret de cateva ore pe marginea initiativei legislative, taxand, la unison si fara urma de indoiala, sistemul bancar.

Plafonul la Legea darii in plata creste la 250.000 euro, Prima Casa nu e inclusa

Deputatul PNL Catalin Daniel Zamfir anunta ca, dupa o intalnire cu reprezentantii PSD, s-a decis ca Legea darii in plata sa intre la votul final in Camera Deputatilor, pe 6 aprilie, cu mentiunea ca Prima Casa nu va fi inclusa in lege, iar plafonul creditelor a crescut de la 150. 000 de euro la 250. 000 de euro.

Dezvoltatorii imobiliari se agata inca de Prima Casa. Locuinte pentru toate buzunarele la tIMOn VIDEO

Expozantii de Targul Imobiliar National au scos la vanzare mii de locuinte la preturi accesibile prin programul Prima Casa, amplasate in toate zonele Capitalei, si isi asteapta clientii cu discounturi generoase.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )