Libnet.ro
UNICEF

07:00

Programul Prima Casa: Statul are in vedere suplimentarea fondurilor. O decizie va fi luata in 2 saptamani

Hotnews Hotnews,
 Programul Prima Casa: Statul are in vedere suplimentarea fondurilor. O decizie va fi luata in 2 saptamani

Autoritatile au in vedere suplimentarea fondurilor pentru programul Prima Casa dupa epuizarea fondurilor existente, estimata pentru septembrie-octombrie, discutiile sunt avansate in acest sens si se poate ajunge la o decizie in circa doua saptamani, a declarat Aurel Saramet, presedintele Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Guvernul decide in doua saptamani daca suplimenteaza fondurile pentru programul Prima Casa. Plafonul alocat se va epuiza in doua-trei luni

Guvernul are in vedere suplimentarea fondurilor pentru programul Prima Casa dupa epuizarea fondurilor existente, estimata pentru septembrie-octombrie, discutiile sunt avansate in acest sens si se poate ajunge la o decizie in circa doua saptamani, a declarat Aurel Saramet, presedintele Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM).

Statul ia in vedere suplimentarea fondurilor pentru programul Prima Casa dupa epuizarea fondurilor existente

O decizie in vederea suplimentarii fondurilor pentru programulPrima Casa, dupa epuizarea fondurilor existente, ar putea fi luata de autoritati in circa doua saptamani, a anuntat Aurel Saramet,.

Se discuta suplimentarea fondurilor Prima Casa: o decizie in doua saptamani

Autoritatile au in vedere suplimentarea fondurilor pentru programul Prima Casa dupa epuizarea fondurilor existente, estimata pentru septembrie-octombrie, discutiile sunt avansate in acest sens si se poate ajunge la o decizie in circa doua.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2142 seconds )