Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proiect cu finantare europeana: consiliere pentru 270 de persoane din mediul rural, in patru judete din Transilvania

Adevărul Adevărul,
Proiect cu finantare europeana: consiliere pentru 270 de persoane din mediul rural, in patru judete din Transilvania

Societatea DAD Expertise SRL Alba Iulia in parteneriat cu Fundatia Romtens Bucuresti implementeaza proiectul Servicii de Pregatire si Orientare in Rural SPOR, finantat de Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane. Proiectul are o valoare de aproape 2 milioane de lei si se deruleaza pe o perioada de 18 luni. continuă pe Adevărul

Visa opreste serviciul de plati pentru doua banci din Rusia

Visa International a oprit serviciul de plati pentru doua banci din Rusia: SMP Bank si InvestCapitalBank, anunta agentia de stiri ITAR-TASS.

PROIECT: Spitalele vor putea inchiria spatii: 50% din bani raman locatorului, 50% merg la buget

Spitalele pot inchiria spatii unor furnizori de servicii medicale,dar si pentru servicii alimentare sau vanzare de ziare, iar jumatate din bani vor reveni unitatii sau autoritatii care este locator si cealalta.

DNA: Judecatorul Stan Mustata a cerut bani spre a da decizii favorabile pentru sapte persoane

Judecatorul Stan Mustata ajunge fata in fata cu anchetatorii DNA. Magistratul a fost citat marti seara pentru a da declaratii in dosarul in care este urmarit penal pentru ca ar fi luat mita. Sunt acuzatii.

Peste 20.430.000 de buletine de vot vor fi tiparite pentru alegerile europarlamentare din luna mai

Guvernul a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca autoritatile vor tipari 20. 307 buletine de vot pentru euroalegeri si 17. 496 de timbre cu mentiunea votat care se vor lipi pe.

Radu Timis bate palma cu Profi pentru doua magazine din Capitala

Radu Timis, presedintele si fondatorul grupului Cris-Tim, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria mezelurilor, a inchiriat doua dintre magazinele proprii din Capitala retailerului Profi, detinut de fondul de investitii Enterprise Investors.

(P) How to Web lanseaza MVP Academy, program de pre-accelerare pentru startup-urile din regiune

How to Web lanseaza MVP Academy, program de pre-accelerare adresat startup-urilor din Europa Centrala si de Est.

Santander lanseaza oferta pentru controlul diviziei din Brazilia

Banco Santander SA din Spania, cea mai mare banca din zona euro, a lansat o oferta de preluare pentru restul de 25% pe care nu-l detine la divizia sa din Brazilia, in cadul unei tranzactii care valoreaza 4,7 miliarde euro 6,5 miliarde dolari).

Tragedie fara margini pentru doi parinti din Capitala. Au aflat de la politisti ca fiul lor a murit CARBONIZAT dupa ce s-a urcat pe un tren dezafectat

Un tanar de 17 ani a murit electrocutat dupa ce s-a urcat pe un tren marfar in apropierea Garii Baneasa din Capitala. Nu a mers acasa dupa scoala, ci a vrut sa faca poze pe garnitura de tren, insa 27.

Gigi Becali ar putea iesi pentru o zi din inchisoare pentru buna purtare

George Becali ar putea iesi pentru o zi din inchisoare pentru buna purtare la inceputul lunii mai, potrivit unei comisii din cadrul Penitenciarului Poarta Alba, o decizie concreta urmand sa fie luata de.

Politia taiwaneza a folosit tunurile cu apa pentru dispersarea multimii din Taipei

Politia taiwaneza a folosit tunurile cu apa pentru a dispersa multimea adunata pe strazi, luni dimineata. Oamenii au continuat protestele din seara trecuta si cer incetarea lucrarilor la o centrala nucleara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )