Libnet.ro
UNICEF

14:00

Proiect imobiliar de 40 milioane euro in locul fabricii de bere Grivita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Proiect imobiliar de 40 milioane euro in locul fabricii de bere Grivita

Kiseleff Development a anuntat, ieri, ca va incepe un proiect imobiliar pe terenul fostei fabrici de bere Grivita, din zona podului Barasab din Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Fosta fabrica de bere Grivita va fi demolata si transformata intr-un proiect imobiliar de 40 de milioane de euro

Fosta fabrica de bere Grivita din Bucuresti va fi demolata, iar pe terenul acesteia va fi dezvoltat de firma Kiseleff Development un proiect imobiliar constand intr-o cladire de birouri si un centru comercial.

Proiect imobiliar de 40 mil. euro in locul fabricii de bere Grivita: ce planuri are Ionut Dumitrescu langa Pasajul Basarab

Ionut Dumitrescu, fondatorul Eurisko, va dezvolta, prin compania Element Development, un proiect imobiliar de 40 mil. euro in locul fostei fabrici de bere Grivita din Bucuresti. Proiectul presupune constructia unui ansamblu mixt care va include.

Ariston Thermo, profit net de 62 milioane euro, cu 24% mai mare

Producatorul de echipamente de incalzire Ariston Thermo Group a incheiat anul trecut cu venituri de 1,335 miliarde euro, in crestere cu 0,8% fata de 2012 2,4% daca nu se iau in calcul fluctuatiile ratei de schimb valutar), si un profit net de 62 milioane euro, mai mare cu 24% decat in anul precedent, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Attila Korodi: Circa 300 milioane euro pentru zona biodiversitatii

Tara noastra va aloca, in urmatorii ani, circa 300 milioane euro pentru zona biodiversitatii, a declarat ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, Attila Korodi, la Adunarea Generala a Asociatiei Nationale a Salvatorilor Montani, organizata, in acest sfarsit de saptamana, in localitatea Harghita Bai, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Licitatia de 17 milioane de euro pentru o infrastructura de tip cloud pentru institutiile publice din Romania a fost suspendata in urma contestatiilor la CNSC

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor CNSC) a decis luni, 14 aprilie, suspendarea licitatiei demarate de Institutul National de Cercetare in Informatica ICI) pentru implementarea unei platforme de cloud computing pentru institutiile publice, contract estimat la o valoare de aproape 17 milioane euro. CNSC a admis contestatia formulata de firma Astra Sisteme Integrate care a acuzat nereguli in documentatia de atribuire.

Lichiditate de aproape 2 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 8. 322,50 lei 1. 926,17 euro).

Lichiditate de peste 3,2 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 14. 610,32 lei 3. 344,31 euro).

Cluj: Cea mai mare ferma de bizoni din Europa, inaugurata la Recea Cristur. Investitia -1,5 milioane euro

Cea mai mare ferma de bizoni din Europa bizonul european fiind cunoscut si drept zimbru), care adaposteste aproape 300 de animale si se intinde pe o suprafata de 500 de hectare, a fost inaugurata, vineri, in comuna Recea Cristur, judetul Cluj, in urma unei investitii de 1,5 milioane de euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )