Libnet.ro
UNICEF

13:00

Proiectul Deep

Libnet Ro
Burduja: Proiectul Neptun Deep este in grafic. Ne dorim sa avem primele foraje pana la finalul acestui an

Burduja: Proiectul Neptun Deep este in grafic. Ne dorim sa avem primele foraje pana la finalul acestui an

Proiectul Neptun Deep este in grafic, iar daca toate lucrurile merg asa cum trebuie ne dorim sa avem primele foraje pana la finalul acestui an, a declarat, luni, ministrul Energiei, Sebastian Burduja .

Burduja: Primele foraje in Neptun Deep ar putea avea loc pana la finalul acestui an

Ministrul Energiei anunta ca proiectul Neptun Deep este in grafic. Daca totul decurge conform planului, primele foraje ar putea avea locpana la sfarsitul acestui an, a transmis ministrul Energie.

Actionarii Romgaz au aprobat un program de obligatiuni in valoare de pana la 1,5 miliarde euro

Emisiunea inaugurala, in valoare de cel mult 500 milioane euro, va fi lansata pe parcursul acestui an *Titlurile vor fi listate la bursele din Bucuresti sisau Luxemburg sisau alta bursa din UE *Banii vor fi folositi pentru finantarea investitiilor, inclusiv proiectul Neptun Deep Actionarii Romgaz SNG) au aprobat, in adunarea de astazi, un program de emisiuni de obligatiuni in valoare de cel mult 1,5 miliarde euro, cu o scadenta maxima initiala de sapte ani, conform unui raport al producatorului de gaze naturale publicat la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Minele marine reprezinta un risc fatal pentru proiectul Neptun Deep, avertizeaza Greenpeace

Minele marine din Marea Neagra reprezinta un risc fatal pentru proiectul Neptun Deep, avertizeaza o analiza realizata de organizatia de mediu Greenpeace. Situatia din Marea Neagra a devenit extrem de periculoasa dupa ce a izbucnit razboiul din Ucraina. Unul dintre marile pericole pentru navigatie o reprezinta minele marine, mai ales cele s-au desprins din punctele .

Pericol iminent la Marea Neagra: minele marine reprezinta un risc fatal pentru proiectul Neptun Deep

Organizatia de mediu Greenpeace avertizeaza asupra accidentelor provocate de minele marine si distrugerii pe care acestea le-ar putea provoca proiectului Neptun Deep.

OUG privind gazele din Marea Neagra: Neptun Deep poate aduce dificultati de aplicare a TVA si a accizelor

Ministerul Finantelor a publicat vineri o propunere de act normativ pentru a asigura desfasurarea fara probleme a investitiilor in proiectul Neptun Deep, destinat extragerii gazelor naturale din Marea Neagra.

Proiectul Neptun Deep, plasat intre pericole climatice si avantajele independentei energetice

Neptun Deep este in contradictie cu eforturile de protectie a climei, iar OMV va cauza daune climatice masive pentru profit, avertizeaza coordonatorul de campanii al Greenpeace Romania, Alin Tanase.

Vicepresedintele OMV Petrom, despre proiectul Neptun Deep: Ne apropiem de obtinerea evaluarii impactului de mediu

Alexandru Maximescu, vicepresedintele OMV Petrom, a declarat, in cadrul celei de-a opta editie a evenimentului Black Sea and Balkans Security Forum, ca proiectul Neptun Deep se afla in etapa de obtinere a evaluarii impactului de mediu.

OMV Petrom: Proiectul Neptun Deep asteapta evaluarea impactului de mediu si autorizatia de constructie

Proiectul Neptun Deep se afla in etapa de obtinere a evaluarii impactului de mediu si pana la finele lunii octombrie ar putea primii si autorizatie de constructie, a declarat Alexandru Maximescu.

Cristian Busoi: Prin exploatarea gazelor din Marea Neagra, Romania contribuie la securitatea energetica a Europei si competitivitatea industriei europene

Europarlamentarul Cristian Busoi, presedintele Comisiei ITRE din Parlamentul European, precizeaza intr-un comunicat de presa ca proiectul de exploatare a gazelor offshore din Marea Neagra se profileaza ca o sursa esentiala de gaz natural pentru Europa. Cristian Busoi, despre proiectul Neptun Deep Acesta subliniaza avantajele multiple pe care proiectul Neptun Deep le aduce Uniunii Europene: de la contributia la tranzitia energetica, la sprijinul pentru sectoarele economice si imbunatatirea competitivitatii.

Studiu: Proiectul Neptun Deep, responsabil de 209 milioane tone CO2

Greenpeace Romania si Bankwatch Romania au lansat studiul elaborat de ERCST European Roundtable on Climate Change and Sustainable Transition) care analizeaza impactul climatic al proiectului de extragere a gazelor din Marea Neagra din perimetrul Neptun Deep) si riscurile privind neindeplinirea obiectivelor asumate de Romania.

Activistii de mediu ataca proiectul de gaze Neptun Deep: Va fi cel mai mare poluator din Romania

Organizatiile de mediu Greenpeace si Bankwatch acuza companiile OMV Petrom si Romgaz ca minimizeaza impactul de mediu al proiectului de gaze Neptun Deep, care va deveni cel mai mare poluator din Romania.

Greenpeace ataca in instanta PUZ-ul emis pentru proiectul de gaze Neptun Deep din Marea Neagra

Greenpeace cheama in judecata autoritatile si companiile OMV Petrom si Romgaz pentru nereguli grave in procesul de aprobare a PUZ-ului dedicat proiectului de exploatare a gazelor din perimetrul Neptun Deep, potrivit unui anunt al organizatiei de mediu.

Greenpeace ataca in instanta PUZ-ul emis pentru proiectul Neptun Deep: riscuri la adresa speciilor vulnerabile din Marea Neagra

Greenpeace cheama in judecata autoritatile si companiile OMV Petrom si Romgaz pentru nereguli grave in procesul de aprobare a Planului Urbanistic Zonal dedicat proiectului de exploatare a gazelor din perimetrul Neptun Deep, au anuntat miercuri reprezentantii organizatiei neguvernamentale.

Greenpeace ataca in instanta PUZ-ul emis pentru proiectul Neptun Deep

Greenpeace cheama in judecata autoritatile si companiile OMV Petrom si Romgaz) pentru nereguli grave in procesul de aprobare a PUZ-ului dedicat de exploatare a gazelor din perimetrul Neptun Deep.

Greenpeace vrea sa blocheze proiectul de miliarde de dolari pe care Petrom si Romgaz il au in Marea Neagra

Greenpeace cheama in judecata autoritatile si companiile OMV Petrom si Romgaz pentru nereguli grave in procesul de aprobare a Planului Urbanistic Zonal dedicat proiectului de exploatare a gazelor din perimetrul Neptun Deep, au anuntat miercuri.

2023 a fost un an remarcabil pentru implementarea Strategiei 2030 a OMV Petrom

Cel mai mare producator de petrol si gaze din sud-estul Europei, OMV Petrom, a anuntat ca 2023 a fost un an remarcabil in ceea ce priveste implementarea Strategiei 2030. Astfel, proiectul de exploatare a gazelor din Marea Neagra, denumit Neptun Deep, a intrat in faza de dezvoltare si, totodata, compania si-a extins portofoliul de proiecte verzi.

Proiectul de gaze naturale Neptun Deep din Marea Neagra ar putea afecta pestii si mamiferele marine, avertizeaza organizatia de mediu Bankwatch Romania

Proiectul de exploatare a gazelor din Marea Neagra denumit Neptun Deep va avea un impact major asupra unor specii marine, iar doua specii protejate vor fi afectate de proiect. Organizatia de mediu Bankwatch Romania a publicat un articol in care explica ce riscuri sunt.

Proiectul Neptun Deep inregistreaza progrese importante: peste 80% din valoarea contractelor de executie a fost atribuita

OMV Petrom, cea mai mare companie integrata de energie din sud-estul Europei, a continuat sa faca progrese semnificative in implementarea proiectului Neptun Deep. Compania a semnat un acord cu o valoare estimata de 325 de milioane de euro1 pentru platforma de foraj semi-submersibila Transocean Barents, pentru o perioada minima de un an si jumatate. in plus, a fost semnat un contract de aproximativ 140 de milioane de euro cu Halliburton Romania pentru servicii integrate de foraj. Acestea se adauga contractului de 1,6 miliarde de euro anuntat anterior cu Saipem pentru instalatiile offshore, precum si altor contracte mai mici.

Proiectul Neptun Deep inregistreaza progrese importante: 80% din valoarea contractelor a fost atribuita

OMV Petrom a facut progrese majore in implementarea proiectului Neptun Deep. Compania a semnat un acord cu o valoare estimata de 325 de milioane de euro pentru platforma de foraj semi-submersibila.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )