Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proiectul de lege privind obligativitatea colectarii selective a deseurilor, adoptat de Camera Deputatilor

Antena3 Antena3,
Proiectul de lege privind obligativitatea colectarii selective a deseurilor, adoptat de Camera Deputatilor

Proiectul de lege privind salubrizarea, care stabileste obligativitatea colectarii selective a deseurilor, a fost adoptat de Camera Deputatilor cu 235 de voturi pentru, 69 de voturi impotriva si 9 abtineri,. continuă pe Antena3

Proiectul de lege privind trecerea STS la MAI, dezbatut in procedura de urgenta la Camera

Proiectul de lege privind STS se va dezbate la Camera Deputatilor in procedura de urgenta, urmand sa fie analizat in Comisia de aparare a Camerei. A venit initiativa legislativa privind STS, a fost.

Mircovici: Proiectul de lege privind STS nu a fost depus ieri la Camera

Niculae Mircovici, secretarul Camerei Deputatilor, a declarat ca proiectul de lege privind Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) nu a fost depus, ieri, la Camera, dupa sedinta Biroului Permanent, transmit surse din presa.

Ponta: USL nu mai sustine proiectul de lege privind amnistierea si gratierea

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca proiectul de lege privind amnistierea si gratierea nu va fi repus in dezbatere in aceasta sesiune parlamentara pentru ca majoritatea USL nu mai sustine initiativa legislativa, potrivit surselor de presa.

Legea care obliga la colectarea selectiva a deseurilor, adoptata de Parlament.

Camera Deputatilor a adoptat, marti, cu 235 de voturi pentru, 69 de voturi impotriva si 9 abtineri, proiectul de lege privind salubrizarea, care stabileste obligativitatea colectarii selective a deseurilor, proiect initiat in 2010 de senatorul Petru Filip, informeaza Mediafax. Astfel, potrivit proiectului, autoritatile locale au obligatia sa implementeze un sistem de colectare separata a deseurilor cel putin pentru: hartie, mase plastice, metale si sticla. La nivelul unitatilor .

Colectarea selectiva a deseurilor a fost adoptata de Parlament. Cum se procedeaza in Capitala

Camera Deputatilor a adoptat, marti, cu 235 de voturi pentru, 69 de voturi impotriva si 9 abtineri, proiectul de lege privind salubrizarea, care stabileste obligativitatea colectarii selective a deseurilor, proiect initiat in 2010 de senatorul Petru Filip. in Bucuresti, Primaria Capitalei decide cine se va ocupa de colectarea selectiva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )