Libnet.ro
UNICEF

00:08

Proiectul de lege privind trecerea STS la MAI, dezbatut in procedura de urgenta la Camera

B1 B1,
Proiectul de lege privind trecerea STS la MAI, dezbatut in procedura de urgenta la Camera

Proiectul de lege privind STS se va dezbate la Camera Deputatilor in procedura de urgenta, urmand sa fie analizat in Comisia de aparare a Camerei. A venit initiativa legislativa privind STS, a fost. continuă pe B1

Crin Antonescu: Proiectul privind trecerea STS la MAI va fi depus la Camera Deputatilor

Proiectul de lege prin care se propune trecerea Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) la Ministerul de Interne, in coordonarea Departamentului pentru Situatii de Urgenta, va fi depus la Camera Deputatilor, nu la Senat, a declarat luni presedintele Camerei Superioare a Parlamentului, Crin Antonescu, informeaza Agerpres.

Antonescu: Proiectul privind trecerea STS la MAI va fi depus la Camera Deputatilor

Crin Antonescu, presedintele Senatului, a declarat, astazi, ca proiectul de lege prin care se propune trecerea Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) la Ministerul de Interne, in coordonarea Departamentului pentru Situatii de Urgenta, va fi depus la Camera Deputatilor, nu la Senat, transmit surse din presa.

Crin Antonescu: Proiectul privind trecerea STS la MAI va fi depus la Camera Deputatilor

Crin Antonescu, a declarat, luni, ca proiectul de lege prin care se propune trecera Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) la Ministerul de Interne va fi depus la Camera Deputatilor si nu la Senat. Proiectul.

VIDEO Victor Ponta: Am decis ca luni in Biroul Permanent al Senatului sa fie prezentat proiectul de lege prin care STS sa treaca in coordonarea MAI

Am decis ca maine in Biroul Permanent al Senatului sa fie prezentat proiectul de lege al USL - n. red. )prin care Serviciul de Telecomunicatii Speciale sa treaca in coordonarea Ministerului de Interne, a Departamentului pentru Situatii de urgenta, pentru a avea o buna coordonare, in asa fel incat sa avem o structura mai putin birocratica si o raspundere foarte clara, a anuntat duminica premierul Victor Ponta, dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. Seful Executivului l-a acuzat din nou pe Traian Basescu de faptul ca l-ar proteja pe directorul STS, Marcel Opris:Din considerente strict politice si personale probabil Traian Basescu refuza asumarea raspunderii de catre directorul STS pentru accidentul din Apuseni, a afirmat Victor Ponta.

Ungureanu: USL vrea argati politici la conducerea STS

USL vrea cu orice pret sa puna un argat politic la conducerea Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS), considera Mihai-Razvan Ungureanu, presedintele Forta Civica FC), precizand ca proiectul de lege privind trecerea STS la MAI este neconstitutional.

Mircovici: Proiectul de lege privind STS nu a fost depus ieri la Camera

Niculae Mircovici, secretarul Camerei Deputatilor, a declarat ca proiectul de lege privind Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) nu a fost depus, ieri, la Camera, dupa sedinta Biroului Permanent, transmit surse din presa.

Basescu: Ponta a cerut trecerea STS la MAI si demiterea lui Opris, niciuna din variante nu e viabila

Update 17:53 Presedintele Traian Basescu a declarat ca premierul Victor Ponta a cerut trecerea STS la MAI si destituirea sefului Serviciului, seful statului precizand ca niciuna din variante nu este viabila.

Ponta: USL nu mai sustine proiectul de lege privind amnistierea si gratierea

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca proiectul de lege privind amnistierea si gratierea nu va fi repus in dezbatere in aceasta sesiune parlamentara pentru ca majoritatea USL nu mai sustine initiativa legislativa, potrivit surselor de presa.

Proiectul de lege privind obligativitatea colectarii selective a deseurilor, adoptat de Camera Deputatilor

Proiectul de lege privind salubrizarea, care stabileste obligativitatea colectarii selective a deseurilor, a fost adoptat de Camera Deputatilor cu 235 de voturi pentru, 69 de voturi impotriva si 9 abtineri,.

Blaga: Vom ataca la CCR trecerea STS la MAI

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca partidul sau va ataca la Curtea Constitutionala proiectul de lege prin care Serviciul de Telecomunicatii Speciale ar urma sa treaca in subordinea Ministerului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )