Libnet.ro
UNICEF

17:30

Proiectul Rosia Montana, respins de Comisie. Forul recomanda demararea unei anchete

Adevărul Adevărul,
Proiectul Rosia Montana, respins de Comisie. Forul recomanda demararea unei anchete

Comisia parlamentara speciala a respins, luni, cu 17 voturi pentru si doua abtineri, proiectul Guvernului pentru exploatarea miniera de la Rosia Montana. continuă pe Adevărul

Proiectul Rosia Montana, respins de comisia parlamentara. ...

UPDATE Comisia parlamentara speciala a respins, luni, cu 17 voturi pentru si doua abtineri, proiectul Guvernului pentru exploatarea miniera de la Rosia Montana. UPDATE: Senatorii si deputatii din comisia speciala pentru Rosia Montana au finalizat raportul privind proiectul de lege primit de la Guvern. Citeste si: Raportul Comisiei Rosia Montana. Parlamentarii lauda proiectul dar propun un cadru legislativ general --- Copresedintele USL, Crin Antonescu, a declarat luni, dupa sedinta .

Proiectul Guvernului pentru exploatarea de la Rosia Montana, respins de Comisie

Comisia parlamentara speciala a respins, luni, cu 17 voturi pentru si doua abtineri, proiectul Guvernului pentru exploatarea miniera de la Rosia Montana.

Victor Ponta: Masurile ce vor fi adoptate in perspectiva bugetului pe 2014 nu au fost impuse de FMI. / Nu ma deranjeaza ca proiectul Rosia Montana va fi respins in Parlament, ci ca nu facem proiecte economice de frica drobului de sare./ Despre descentral

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, la Antena 3, ca nu-l deranjeaza ideea respingerii proiectului minier Rosia Montana in Parlament, ci faptul ca Romania nu deruleaza proiecte economice fara un motiv justificat, de teama ca o sa cada drobul de sare. In ceea ce priveste bugetul pe 2014, masurile fiscal-bugetare care vor fi luatenu au fost impuse de Fondul Monetar International, ci au fost decise de Guvern, spune primul ministru.

Comisia parlamentara a respins proiectul Rosia Montana

Comisia parlamentara speciala a respins, luni, cu 17 voturi pentru si doua abtineri, proiectul Guvernului pentru exploatarea miniera de la Rosia Montana.

Comisia parlamentara speciala a respins proiectul Rosia Montana

Comisia parlamentara speciala a respins, luni, cu 17 voturi pentru si doua abtineri, proiectul Guvernului pentru exploatarea miniera de la Rosia Montana.

Gabi Firea (PSD): Cel mai mult m-a deranjat ca ni se spunea ca trebuie sa respingem din principiu proiectul Rosia Montana

Senatorul PSD Gabriela Vranceanu Firea a declarat, luni, dupa ce Comisia parlamentara speciala a respins proiectul Guvernului pentru exploatarea miniera de la Rosia Montana, ca cel mai mult a deranjat-o faptul.

Antonescu, dupa sedinta USL: Se va da raport de respingere la proiectul Rosia Montana

Presedintele PNL Crin Antonescu a anuntat luni, dupa sedinta USL, ca membrii Comisiei Rosia Montana vor da raport de respingere la proiectul de lege privind exploatarea miniera de la Rosia Montana.

VOT FINAL pe proiectul Rosia Montana. Comisia parlamentara se reuneste LUNI

Comisia parlamentara pentru Rosia Montana se reuneste luni pentru a da votul final pe proiectul de lege venit de la Guvern. Termenul de depunere a raportului expira astazi, insa comisia va mai.

Alba: Sute de persoane au protestat fata de proiectul Rosia Montana.

Cateva sute de persoane au protestat, duminica, in mai multe orase din judetul Alba, transmite Mediafax. Oamenii le-au cerut parlamentarilor sa respinga acest proiect. Peste 300 de persoane au participat la un miting in centrul orasului Cimpeni, apoi au pornit in mars scandand lozinci precum Uniti salvam Muntii Apuseni, Motii nu vor cianura sau Salvati Rosia Montana! Salvati Muntii Apuseni!. Protestatarii au avut steaguri tricolore, pancarte cu mesaje impotriva proiectului minier, dar .

Antonescu, dupa intalnirea cu Ponta pe tema Rosia Montana: Luni in aceasta comisie trebuie sa se dea un vot final

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca subiectul Rosia Montana a fost discutat cu premierul Victor Ponta, dar nu pe fond, precizand ca activitatea comisiei parlamentare va trebui sa inceteze luni dupa votul final. Liderul liberal a reiterat ca PNL ramane ferm pe pozitie si va vota impotriva acestui proiect de lege.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )