Libnet.ro
UNICEF

12:30

Proiectul Stadionului Municipal Targu Jiu a fost modernizat. Cum va arata arena europeana de la Targu Jiu

Adevărul Adevărul,
Proiectul Stadionului Municipal Targu Jiu a fost modernizat. Cum va arata arena europeana de la Targu Jiu

Primarul municipiului Targu Jiu, Florin Carciumaru, a prezentat reprezentantilor clubului Pandurii proiectul noului Stadion Municipal. continuă pe Adevărul

incasari record la bugetul local al municipiului Targu Jiu

In prima jumatate a anului, cea mai mare parte a contribuabililor din Targu Jiu si-au achitat taxele si impozitele. Valoarea sumelor incasate la bugetul local este mult mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut. Cu toate acestea, Directia Publica de Venituri a emis peste 20. 000 de somatii pentru cei care au intarziat cu plata darilor.

Profesorii si omul de afaceri din Targu Jiu retinuti pentru fraude la bacalaureat vor fi anchetati sub control judiciar

Cei doi profesori si omul de afaceri din Targu Jiu, retinuti pentru posibile fraude la examenul de bacalaureat, vor fi anchetati in libertate, sub control judiciar, au decis procurorii Parchetului de pe langa.

Targujian ucis de fulger in timp ce se afla cu vitele pe camp

Un barbat de 56 de ani, din municipiul Targu Jiu, a fost lovit de fulger, aseara, in timp ce se afla cu vitele la pascut, in zona Preajba.

Directorii de la Liceul cu program Sportiv si de la Liceul Energetic au demisionat. Isfan a fost audiat

Gabriel Rascol, directorul Liceului cu program Sportiv din Targu Jiu, si Vasile Udroiu, directorul adjunct al Liceului Energetic, au demisionat ieri, dupa ce au fost retinuti 24 de ore in dosarul in care sunt acuzati de luare de mita pentru a-i ajuta pe cei doi fii ai omului de afaceri Nicu Cretu sa obtina note mai mari la bac.

Spitalul Lipova a fost modernizat cu o investitie de 1 milion de lei

Spitalul Orasenesc Lipova a fost reabilitat cu o investitie totala fiind de 1,1 milioane lei, informeaza Ministerul Sanatatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )