Libnet.ro
UNICEF

10:30

PROMO Miting anti-caini maidanezi, vineri de la ora 19:30 in Piata Romana

Online Sport Online Sport,
PROMO Miting anti-caini maidanezi, vineri de la ora 19:30 in Piata Romana

Vineri, 6 septembrie 2013, are loc un miting autorizat anti-maidanezi si, in acelasi timp, de sustinere a familiei copilului ucis de maidanezi ieri, in zona Parcului Circului. Mitingul este autorizat si organizat de Fundatia Pro Civilizatie Secolul 21. continuă pe Online Sport

Miting anti-maidanezi, vineri, in Piata Romana din Bucuresti. Si-au anuntat prezenta circa 700 de persoane

Asociatia Pro Civilizatie Secolul 21 organizeaza, vineri, intre orele 19. 30, un miting anti-maidanezi si pentru susinerea familiei copilului ucis de aceste patrupede, potrivit unui anunt postat pe Facebook. manifestatia va avea loc in Piata Romana.

PROTEST al parintilor fata de problema cainilor maidanezi, vineri, in Piata Romana.

Comunitatea online a parintilor anunta o actiune de protest, vineri, in Piata Romana din Capitala, in memoria lui Ionut Anghel si a tuturor persoanelor muscate sau atacate de caini maidanezi, cerand autoritatilor sa ia masuri imediate si eficiente pentru asigurarea dreptului la viata si siguranta, relateaza Mediafax. Sute de parinti si copii vor manifesta in cadrul unui protest organizat vineri, 06 septembrie, in Piata Romana, incepand cu ora 19. 00, in memoria lui Ionut si in numele tuturor .

Parintii protesteaza fata de problema cainilor maidanezi, vineri, in Piata Romana

Comunitatea online a parintilor anunta o actiune de protest, vineri, in Piata Romana din Capitala, in memoria lui Ionut Anghel si a tuturor persoanelor muscate sau atacate de caini maidanezi, cerand autoritatilor sa ia masuri imediate si eficiente.

Tatal copilului sfasiat de caini maidanezi a aflat vestea de la televizor

Tatal copilului ucis luni de caini maidanezi a aflat cumplita veste de la televizor. Barbatul a sperat pana in ultimul moment ca stirile pe care le vede nu au legatura cu baiatul lui, pe care il.

Traian Basescu face o declaratie de presa marti, la ora 19.30

Presedintele Traian Basescu face o declaratie de presa marti, la ora 19. 30, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratia.

Imagini socante! Oameni muscati de caini maidanezi

Mai multe fotografii socante cu oameni muscati de caini vagabonzi au fost prezentate in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3. Imaginile au un impact emotional puternic si sunt recomandate.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )