Libnet.ro
UNICEF

10:00

Proprietarul Mediafax Group, Adrian Sarbu, ramane dupa gratii

Adevărul Adevărul,
Proprietarul Mediafax Group, Adrian Sarbu, ramane dupa gratii

Omul de afaceri Adrian Sarbu isi va petrece urmatoarele 30 de zile in spatele gratiilor, dupa ce, miercuri dimineata, judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au admis cererea Parchetului General de arestare preventiva a proprietarului Mediafax Group. continuă pe Adevărul

Cum a ajuns mogululAdrian Sarbu in spatele gratiilor

Proprietarul Mediafax Group, Adrian Sarbu, a parasit luni seara Parchetul General incatusat. Asta dupa ce cu doar cateva ore inainte acesta fusese ridicat de anchetatori in baza unui mandat de aducere de la o intalnire cu primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, intalnire ce avea loc intr-un restaurant din Capitala.

Adrian Sarbu ramane cel putin o luna in inchisoare

Adrian Sarbu va fi arestat preventiv pentru 30 de zile, in urma deciziei luate, miercuri dimineata, de judecatorii Curtii de Apel Bucuresti. Decizia nu este definitiva informeaza Adevarul . Omul de afaceri a fost retinut initial luni, pentru 24 de.

Adrian Sarbu a afirmat in mod constant ca nu este dispus sa plateasca taxe la stat

Procurori Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie au dispus ieri, in cauza avand ca obiect S. MEDIAFAX GROUP SA, punerea in miscare a actiunii penale fata de Adrian Sarbu, aflat in stare de retinere - sub aspectul savarsirii infractiunilor de instigare la evaziune fiscala doua acte materiale), spalare de bani doua acte materiale) si instigare la delapidare, si fata de Liana Petrovici, si ea retinuta, sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la spalare de bani.

Adrian Sarbu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis, in noaptea de marti spre miercuri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Adrian Sarbu, pus sub acuzare in dosarul de evaziune fiscala de la Mediafax Group.

Inspectia Judiciara, sesizata dupa declaratiile lui Adrian Sarbu

Consiliul Superior al Magistraturii a sesizat Inspectia Judiciara ca urmare a declaratiilor lui Adrian Sarbu referitoare la activitatile desfasurate in dosarul Mediafax, instrumentat la nivelul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, informeaza Mediafax.

Adrian Sarbu: Este cool in arest

ACTUALIZARE 11:45 Adrian Sarbu nu a dorit sa faca declaratii Adrian Sarbu nu a dorit sa faca declaratii la iesirea de la audieri, avocatul sau spunand ca, in acest moment, procurorii scriu propunerea de arestare preventiva. --- La intrarea la audieri, fiind intrebat de reporteri cum este in arest, Sarbu a raspuns: Cool! * Vedeti in articol filmarea cu Adrian Sarbu intrand la audieri --- * Sarbu: Bioritmul nu-mi permite sa dau declaratie mai devreme de ora 14. Maine. Ieri seara, Sarbu a dat doar o declaratie scurta in fata anchetatorilor: Bioritmul nu-mi permite sa dau declaratie mai devreme de ora 14. Maine. --- * Adrian Sarbu: Cazul Mediafax, fabricat la comanda lui Pontaghita Adrian Sarbu, retinut luni seara pentru 24 de ore de Parchetul ICCJ, afirma ca dosarul Mediafax are ca scop distrugerea institutiilor media pe care le-a construit in ultimii 25 de ani. Procurorii Parchetului General il acuza pe Adrian Sarbu de instigare la evaziune fiscala, spalare de bani si delapidare. * Cititi in articol declaratia oficiala a sefului Mediafax.

Adrian Sarbu, adus cu mandat la Parchetul General

Adrian Sarbu, patronul grupului Mediafax, a fost adus cu mandat, in urma cu putin timp, la sediul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ), scriu surse din presa, mentionand ca omul de afaceri ar fi urmarit penal pentru evaziune fiscala. Saptamana trecuta, surse judiciare ne-au declarat ca Adrian Sarbu a fost citat la Parchetul General, ca suspect in dosarul Mediafax, in care ar fi fost denuntat de diversi fosti subalterni, aflati in arest din luna decembrie. Potrivit informatiilor din mass media, unul dintre denuntatori ar fi declarat in fata anchetatorilor ca banii erau ridicati la plic de asistenta lui Sarbu, dupa ce erau comandati sub numele de cod buchetele de panselute.

UPDATE: Sarbu ajuns in arest. Curtea de Apel Bucuresti a decis arestarea preventiva a lui Adrian Sarbu

Patronul Mediafax ajuns in arest preventiv pentru 30 de zile, dupa ce magistratii Curtii de Apel Bucuresti au aprobat cererea procurorilor DNA de retinere pentru 30 de zile a lui Adrian Sarbu. Magistratii Curtii.

Adrian Sarbu, ultimul mogul

Procurorii Parchetului General au pus ieri in miscare actiunea penala fata de Adrian Sarbu, sub aspectul savarsirii infractiunilor de instigare la evaziune fiscala, spalare de bani si instigare la delapidare si fata de Liana Petrovici, reprezentantul legal al trustului de presa patronat de Adrian Sarbu, dar si actionar in unele dintre firmele controlate de acesta, acuzata de complicitate la spalare de bani. Prejudiciul produs bugetului general consolidat al statului se cifreaza la valoarea de 16. 964 lei rezultat din savarsirea infractiunii de evaziune fiscala, la suma de 2. 000 lei din savarsirea infractiunii de delapidare, fiind supusa spalarii banilor suma de 2. 607 lei. Adrian Sarbu, patronul Mediafax, a fost retinut luni seara, fiind acuzat de instigare la delapidare, evaziune fiscala si spalare de bani. in fata procurorilor, Adrian Sarbu nu a dat nici o declaratie, spunandu-le, arogant, ca va face declaratii marti la ora 14, pentru ca bioritmul nu ii permite sa procedeze altfel. La iesirea de la Parchet, Adrian Sarbu a decis sa le raspunda jurnalistilor prezenti, aratandu-le catusele, sa fie filmat: Hai sa va spun care e treaba! Acuzatiile sunt ridicole. Totul e o fabricatie. Mai departe, exista un comunicat pe care l-am dat si pe care il veti putea citi. Comunicatul grupului de presa sustine ca dosarul Mediafax - Adrian Sarbu este fabricat la comanda lui Pontaghita si a camarilei lor. intre anii 2000-2003, ziarul BURSA a publicat zeci de articole, care au adus dovezi despre manevrele fiscale savarsite de Adrian Sarbu, manevre tolerate de autoritati, in regimurile politice de orice orientare. Subiectul a fost tratat consecvent numai de BURSA, ziarul fiind izolat de restul presei, desi organismele europene au luat in seama situatia semnalata de noi in privinta subordonarii mass-media fata de stat, iar Securities and Exchange Commission SEC) din Washington a declansat o cercetare asupra afacerilor lui Ronald Lauder, pe baza a ceea ce noi am publicat la Bucuresti.

Adrian Sarbu a fost retinut: Cazul Mediafax - Adrian Sarbu, fabricat la comanda lui Pontaghita

Adrian Sarbu, retinut luni seara pentru 24 de ore de Parchetul ICCJ, afirma ca dosarul MEDIAFAX are ca scop distrugerea institutiilor media pe care le-a construit in ultimii 25 de ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )