Libnet.ro
UNICEF

16:00

Proprietarul unei fabrici din Italia si-a mutat productia in Polonia fara sa anunte angajatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Proprietarul unei fabrici din Italia si-a mutat productia in Polonia fara sa anunte angajatii

Proprietarul unei fabrici de componente electrice din Italia le-a acordat celor 40 de angajati trei saptamani de vacanta de vara, timp in care a inceput sa demonteze fabrica din aceasta tara si sa o mute in Polonia, potrivit Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Un afacerist italian si-a mutat fabrica in Polonia fara sa anunte angajatii, pentru a evita proteste

Un om de afaceri italian, proprietarul unei fabrici de componente electrice, si-a trimis angajatii in concediu si a mutat pe ascuns uzina in Polonia, pentru a evita un conflict de munca la anuntul ca productia va fi transferata in Europa de Est.

SOCANT. Un copil de cinci ani a deschis focul in cantina unei scoli din SUA.

Un copil de cinci ani a fost plasat in custodia politiei, dupa ce a tras joi dimineata focuri de arma in cantina unei scoli primare din orasul american Memphis, informeaza Mediafax. Incidentul nu s-a soldat cu victime, iar scoala a revenit la o activitate in regim normal, potrivit unui oficial al acestei institutii primare. Baiatul in varsta de cinci ani, elev la scoala primara Westside, a adus in incinta scolii un pistol, ascuns in rucsac. In timp ce se afla in cantina, arma s-a declansat .

Incident armat, soldat fara victime, in apropierea unei scoli din SUA

Un barbat a deschis focul, marti, in apropierea unei scoli primare de la periferia orasului american Atlanta, dar incidentul nu s-a soldat cu victime, relateaza CNN. O persoana a deschis focul, marti, in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )