Libnet.ro
UNICEF

11:30

Propunerile de majorare a salariilor din Educatie, dezbatute, luni, la Guvern

România Liberă România Liberă,
Propunerile de majorare a salariilor din Educatie, dezbatute, luni, la Guvern

Propunerile de majorare a salariilor din Educatie ar urma sa fie discutate, luni, la Guvern, intr-o intalnire la care sunt asteptati sa participe reprezentanti ai sindicatelor, premierul Victor Ponta si ministrii Educatiei, Finantelor si Muncii. continuă pe România Liberă

Propunerile de majorare a salariilor din educatie, discutate luni la Guvern

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat ca luni se va discuta cu reprezentantii sindicatelor si cu premierul Victor Ponta despre salarizarea din invatamant, scrie Mediafax. La discutie vor participa.

Premierul si trei ministri vor discuta luni cu sindicalistii despre majorarea salariilor din Educatie

Propunerile de majorare a salariilor din educatie ar urma sa fie discutate luni, la Guvern, intr-o intalnire la care sunt asteptati sa participe reprezentanti ai sindicatelor, premierul Victor Ponta si ministrii Educatiei, Finantelor si Muncii.

Proiectul de majorare cu 177% a salariilor din Educatie, APROBAT de Cimpeanu

Un proiect de majorare de salarii in Educatie cu 177% a fost aprobat, joi, de Ministerul Educatiei si a fost trimis catre Ministerul Muncii, informeaza B1 TV.

Serbia vrea sa obtina sprijinul FMI pentru majorarea salariilor din sectorul public

Serbia incearca sa obtina sprijinul Fondului Monetar International pentru majorarea pensiilor si a salariilor din sectorul public. La finele anului trecut, guvernul conservator condus de premierul Aleksandar Vucic.

FSLI: Majorarea salariilor din invatamant inainte de 1 ianuarie 2016 este necesara. Salariul unui profesor debutant va ajunge la 871 de lei dupa cresterea din toamna

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) sustine ca apelul facut la guvernanti de a opera o majorare salariala in invatamant inainte de 1 ianuarie 2016 este unul necesar dat fiind ce se.

Cimpeanu anunta ca luni va discuta cu sindicatele si cu Ponta despre salariile din Educatie

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a anuntat ca luni se va intalni cu sindicatele si cu premierul Victor Ponta pentru a discuta despre salarizarea din sistem, sindicatele precizand ca vor cere o noua crestere de 10-15 la suta, pentru ca majorarea sa fie de 25 la suta pana la sfarsitul anului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )