Libnet.ro
UNICEF

13:00

FSLI: Majorarea salariilor din invatamant inainte de 1 ianuarie 2016 este necesara. Salariul unui profesor debutant va ajunge la 871 de lei dupa cresterea din toamna

B1 B1,
FSLI: Majorarea salariilor din invatamant inainte de 1 ianuarie 2016 este necesara. Salariul unui profesor debutant va ajunge la 871 de lei dupa cresterea din toamna

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) sustine ca apelul facut la guvernanti de a opera o majorare salariala in invatamant inainte de 1 ianuarie 2016 este unul necesar dat fiind ce se. continuă pe B1

Serbia vrea sa obtina sprijinul FMI pentru majorarea salariilor din sectorul public

Serbia incearca sa obtina sprijinul Fondului Monetar International pentru majorarea pensiilor si a salariilor din sectorul public. La finele anului trecut, guvernul conservator condus de premierul Aleksandar Vucic.

Predoiu, dupa anuntul cresterii salariilor din Sanatate: Ponta a deschis cutia Pandorei

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a comentat pe Facebook, dupa ce Victor Ponta a anuntat majorarea salariilor din sanatate, ca odata cu suprasolicitarea maririlor salariale, premierul Victor Ponta a de.

Sorin Cimpeanu, despre majorarea salariilor angajatilor din educatie: Nu am nici dreptul, nici bunul simt sa induc oamenii in eroare cu astfel de promisiune. A face un angajament fara acoperire ar arata ca nu dau dovada de seriozitate (VIDEO)

Sorin Cimpeanu a explicat, printr-o interventie telefonica in emisiunea Romania, acum, difuzata de B1 TV, daca solicitarea sindicatelor din invatamant de a avea salariile majorate din luna octombrie a. c.

Majorarea salariilor medicilor, decisa saptamana viitoare

Premierul Victor Ponta le-a cerut ministrilor sa urgenteze demersurile pentru cresterea salariilor medicilor. Ordonanta de guvern care prevede majorarea salariilor personalului medical cu 25% din luna.

Dupa medici si profesori, si politistii cer majorarea salariilor

Politistii cer si ei marirea salariilor, dupa ce acelasi lucru au solicitat medicii si profesorii. Sindicalistii vor acum majorarea salariilor cu 25%, la fel cum au primit medicii. Dumitru Coarna,.

Cele trei federatii sindicale din invatamant i-au cerut lui Ponta o intalnire de urgenta, pentru majorari salariale suplimentare

Conducerea celor trei federatii sindicale reprezentative din invatamant s-a intalnit astazi si i-a cerut premierului Victor Ponta o intalnire, in regim de urgenta, pentru a discuta, in concret, despre majorarile salariale suplimentare pentru personalul din invatamant, care se impun a fi acordate in cel mai scurt timp, fara a fi conditionate de adoptarea legii unice de salarizare. Anuntul a fost facut de FSLI, FSE Spiru Haret si Alma Mater, intr-un comunicat semnat de liderii celor trei federatii.

Majorarea salariilor in Sanatate s-ar putea produce din octombrie. Discutiile continua si marti

Sindicalistii din Sanatate si reprezentantii medicilor vor continua marti, dupa sedinta de Guvern, discutiile cu oficialii din sistemul sanitar, pe marginea majorarii salariilor. Din primele calcule, o prima etapa de crestere sustenabila a lefurilor ar putea fi facuta din octombrie.

Reactia sindicalistilor din Educatie, dupa marirea salariilor din Sanatate

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) a declarat, miercuri, ca decizia de majorare a salariilor a angajatiilor din Sanatate este una justa, insa a tinut sa precizeze ca si salariile din Educatie ar trebui marite.

La loc comanda! Ministrul Eugen Teodorovici spune ca majorarea salariilor tuturor cadrelor medicale este imposibila

Cresterea salariilor pentru tot personalul medical cu 25%, incepand de la inceputul lunii octombrie nu ar fi posibila, potrivit unor surse ministeriale citate de digi24. ro. Nici legalizarea mitei pentru cadrele medicale nu ar fi posibila.

Presedintele Consiliului Fiscal se declara ingrijorat: Deficitul bugetar are mari sanse sa sara de 4% din PIB in 2016, prin Codul fiscal si majorarea salariilor bugetarilor

Romania va ajunge probabil la un deficit bugetar in anul 2016 de peste 4% din produsul intern brut, prin viitorul Cod fiscal in forma convenita joi de partide parlamentare, coroborat cu majorarile salariale planuite in sectorul bugetar, a declarat, joi, pentru HotNews, presedintele Consiliului Fiscal, Ionut Dumitru. Aceasta inseamna ca Romania va sari cu deficitul bugetar si peste limita de 3% acceptata in Uniunea Europeana, conform criteriilor de la Maastricht.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )