Libnet.ro
UNICEF

15:00

Majorarea salariilor medicilor, decisa saptamana viitoare

Antena3 Antena3,
Majorarea salariilor medicilor, decisa saptamana viitoare

Premierul Victor Ponta le-a cerut ministrilor sa urgenteze demersurile pentru cresterea salariilor medicilor. Ordonanta de guvern care prevede majorarea salariilor personalului medical cu 25% din luna. continuă pe Antena3

Dupa medici si profesori, si politistii cer majorarea salariilor

Politistii cer si ei marirea salariilor, dupa ce acelasi lucru au solicitat medicii si profesorii. Sindicalistii vor acum majorarea salariilor cu 25%, la fel cum au primit medicii. Dumitru Coarna,.

Prognoza meteo pe doua saptamani: vremea se raceste considerabil. De saptamana viitoare se incalzeste si va ploua mai putin

Prognoza meteo pe doua saptamani. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo valabila pentru perioada 17 31 august, specialistii atragand atentia ca vremea se va raci considerabil saptamana aceasta, iar in unele zone va ploua zilnic. Concret, media regionala a temperaturilor maxime va oscila intre 20 si 23 de grade, iar minimele intre 11 si 15 grade. De saptamana viitoare se incalzeste.

Victor Ponta: Salariile medicilor vor creste cu 25% din octombrie

Premierul Victor Ponta a anuntat, astazi, la finalul discutiilor privind sectorul sanitar, ca va fi adoptata o ordonanta de urgenta pentru sedinta Guvernului de saptamana viitoare privind majorarea de 25 la suta a salariilor pentru tot personalul.

Majorarea salariilor in Sanatate s-ar putea produce din octombrie. Discutiile continua si marti

Sindicalistii din Sanatate si reprezentantii medicilor vor continua marti, dupa sedinta de Guvern, discutiile cu oficialii din sistemul sanitar, pe marginea majorarii salariilor. Din primele calcule, o prima etapa de crestere sustenabila a lefurilor ar putea fi facuta din octombrie.

VIDEO Bugetul Romaniei nu poate sustine doua masuri soc in acelasi timp. BNR vine cu un avertisment despre majorarea salariilor

Anuntul ca salariile medicilor vor creste inaintea celorlalte pare sa fi deschis o cutie a Pandorei. Acum si alti bugetari cer lefuri mai mari din toamna. In fata valului de doleante, premierul a facut un apel la rabdare.

Geoana: Decizia de majorare a salariilor medicilor cu 25% risca sa antreneze o tensiune sociala fara precedent. Aceasta sarabanda a populismului nu are cum sa nu produca efecte

Presedintele PSRO, Mircea Geoana, a declarat ca decizia Guvernului de a majora salariile medicilor cu 25% risca sa antreneze o tensiune sociala si ca masurile adoptate de premier in ultima perioada creeaza.

intalnire Ponta, Teodorovici, Banicioiu la Guvern. Ce decizie au luat in privinta cresterii salariilor medicilor

Premierul Victor Ponta a mers, marti, la Guvern pentru prima oara de cand s-a intors din concediul de la Miami si din Caraibe. La Palatul Victoriei au mai venit, marti, si ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, precum si Rovana Plumb, ministrul Muncii. Cei patru discuta despre posibilitatea maririi salariilor cadrelor medicale.

Victor Ponta: E important ca saptamana viitoare sa se termine batalia politca si sa avem Codul Fiscal adoptat si promulgat de presedinte (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, la inceputul sedintei saptamanale de Guvern ca spfrea ca saptamana viitpare sa se termine batalia politica si sa fie adoptat noul Cod Fiscal in Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )