Libnet.ro
UNICEF

07:30

Prostituatele din Brazilia au pregatit promotii pentru Jocurile Olimpice: oferte sexuale inspirate de reducerile din supermarket

Adevărul Adevărul,
Prostituatele din Brazilia au pregatit promotii pentru Jocurile Olimpice: oferte sexuale inspirate de reducerile din supermarket

Prostituatele din Rio de Janeiro pregatesc oferte greu de refuzat pentru perioada Jocurilor Olimpice din Brazilia, care se desfasoara intre 5 si 21 august. Dezamagite de castigurile dezastruoase din timpul Campionatului Mondial de Fotbal, de acum doi ani, acestea au taiat la sange tarifele pentru servicii sexuale, inspirate de reducerile practicate in supermarketuri. continuă pe Adevărul

Antrenorul nu prea e fericit, zice sa ma mai gandesc. Nu sunt foarte sigura, E 50-50. Virusul Zika ii sperie pe sportivii calificati la Jocurile Olimpice

Virusul Zika i-a speriat pe sportivii calificati la Jocurile Olimpice de la Rio. Dupa ce Simona Halep a anuntat ca nu stie daca va mai participa la turneul mondial, nici Monica Niculescu nu mai este.

Monica Niculescu: Nu sunt foarte sigura ca merg la Jocurile Olimpice. Sunt 50-50

Monicai poti sa-i zici orice, dar nu-i lua tenisul. Ar juca oricand, oricat, foarte probabil oriunde. Cu un singur lucru nu se joaca si nu-i place sa riste: cu sanatatea. Poate ca si pentru problemele recente au facut-o sa aprecieze si mai mult o viata fara dureri.

Usain Bolt s-a accidentat la coapsa si ar putea rata Jocurile Olimpice de la Rio

Atletul jamaican, Usain Bolt, a suferit o ruptura la coapsa si nu a mai participat in finala probei de 100 de metri a selectiei jamaicane pentru Olimpiada. in aceasta situatie el risca sa rateze.

Jocurile Olimpice: primele jafuri la Rio de Janeiro

Un camion cu echipamente ale televiziunilor ARD si ZDF, posturi care vor transmite in Germania competitiile din cadrul Jocurilor Olimpice, a fost tinta unui jaf armat, vineri, la Rio de Janeiro.

O noua probleme inainte de Jocurile Olimpice de la Rio. O bacterie puternica a fost descoperita in apele in care vor concura sportivii (FOTO)

Un grup de oameni de stiinta brazilieni au detectat bacterii care se dezvolta pe unele dintre cele mai uimitoare plaje din Rio de Janeiro. Acest lucru are loc cu o luna inainte ca Rio sa gazduiasca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )