Libnet.ro
UNICEF

05:30

Protest in fata Guvernului. Pensionarii sunt nemultumiti de nivelul de trai

Adevărul Adevărul,
Protest in fata Guvernului. Pensionarii sunt nemultumiti de nivelul de trai

Nemultumiti de nivelul de trai, pensionarii din cadrul Federatiei Nationale Unirea protesteaza joi, intre orele 10. 00, in Piata Victoriei din Capitala. continuă pe Adevărul

Pensionarii protesteaza in fata Guvernului. Care sunt nemultumirile

Pensionarii din cadrul Federatiei Nationale Unirea protesteaza, joi, intre orele 10,00-13,00,in fata Guvernului. Protestatarii sunt nemultumiti de nivelul de trai.

Pensionarii protesteaza joi in fata Guvernului, nemultumiti de nivelul de trai

Pensionarii din cadrul Federatiei Nationale Unirea vor protesta joi, intre orele 10. 00, in Piata Victoriei din Capitala si vor cere Guvernului si Parlamentului introducerea, in regim de urgenta, a unui program de actiune prin care sa se asigure varstnicilor din Romania un nivel de trai decent.

Protest in fata primariei lui Negoita. Oamenii sunt nemultumiti ca edilul sectorului 3 si-a incalcat promisiunile electorale

Reprezentantii grupului civic Cetatean Sector 3 vor protesta joi, 11 iunie, in fata primariei lui Robert Negoita. Acestia sustin ca sunt nemultumiti de faptul ca edilul de sector nu si-a respectat promisiunile facute in timpul campaniei electorale, atunci cand lupta pentru obtinerea scaunului de primar.

Pensionarii, protest in fata Guvernului: Oamenii cer un program de actiune prin care sa li se asigure un trai decent

Pensionarii ies joi in strada la un protest in fata sediului Guvernului. Oamenii cer Guvernului si Parlamentului introducerea, in regim de urgenta, a unui program de actiune prin care sa se asigure.

Lionel Messi va ajunge in fata judecatorilor. Care sunt acuzatiile care i se aduc

Apelul facut de Lionel Messi impotriva acuzatiilor de evaziune fiscala a fost respins, astfel ca jucatorul Barcelonei va ajunge in fata judecatorilor. Lionel Messi, alaturi de Jorge Messi, tatal sau, sunt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2581 seconds )