Libnet.ro
UNICEF

18:30

Protest in fata Primariei Capitalei, organizat pe Facebook: Prea buna pentru Bucuresti! Vrem presedinte in toata Firea!

Adevărul Adevărul,
Protest in fata Primariei Capitalei, organizat pe Facebook: Prea buna pentru Bucuresti! Vrem presedinte in toata Firea!

Circa 25 de persoane protesteaza vineri seara in fata Primariei Capitalei, la un an de la alegerea Gabrielei Firea in functia de primar general. Manifestantii, care s-au organizat pe Facebook, sunt nemultumiti de activitatea primarului general al Capitalei. continuă pe Adevărul

PROTEST CU SUTE DE OI! Peste 400 de miorite pasc in fata primariei (VIDEO)

Protest inedit la Curtea de Arges! O strada a fost blocata de un cioban furios. Omul s-a decis sa isi duca cele 450 de oi in fata primariei, sa pasca acolo, ca urmare a faptului ca pasunile au fo.

Asociatia Colectiv, dupa scandalul de la sediul Primariei Capitalei: Vrem sa va vedem cum munciti, doamna Firea, domnilor primari de sectoare

Asociatia Colectiv transmite un mesaj primariei Capitalei si primariilor de sector, sustinand ca reprezentantii asociatiei doresc sa participe la sedintele de consiliu pentru a ii vedea pe primari.

Diplomatul american in China a demisionat in semn de protest fata de retragerea SUA din Acordul de la Paris

Diplomatul Ambasadei SUA de la Beijing, David Rank, si-a dat demisia din Departamentul de Stat, in semn de protest fata de decizia administratiei lui Donald Trump de a retrage SUA din Acordul de la Paris pentru combaterea incalzirii climatice, a declarat ieri un inalt oficial american citat de Reuters.

insarcinatul cu afaceri american in China a demisionat in semn de protest fata de retragerea SUA din Acordul de la Paris

Insarcinatul american cu afaceri la Ambasada SUA de la Beijing, David Rank, si-a dat demisia din Departamentul de Stat, in semn de protest fata de decizia administratiei lui Donald Trump de a retrage SUA din Acordul de la Paris pentru combaterea incalzirii climatice, a declarat luni in inalt oficial american citat de Reuters.

Bucurestenii se strang vineri in fata Primariei sa ceara DEMISIA lui Firea

Demisia primarului general al Capitalei Gabriela Firea e ceruta de tot mai multi bucuresteni, pe tot mai multe cai. Astfel, concomitent custrangerea de semnaturi pentru initierea referendumului de.

Bucuresteni BATJOCORITI de angajatii Primariei Capitalei: BATAIE DE JOC, DOAMNA FIREA!

Subalternii primaritei Gabriela Firea isi bat joc de bucuresteni, cu voia acesteia. Mai multi cetateni care locuiesc in Prelungirea Ghencea, una dintre cele mai defavorizate zone ale Capitalei,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )