Libnet.ro
UNICEF

19:00

Protest in Piata Victoriei fata de restrictiile anti-Covid

Hotnews Hotnews,
 Protest in Piata Victoriei fata de restrictiile anti-Covid

Ne-au inchis afacerile, ne-au inchis educatia, ne-au inchis locurile de munca, ne-au inchis in case pentru a astepta V4centcent1pi;yenL salvator. Nu suntem cobaii nimanui, arata pagina evenimentului de protest care are loc duminica in Piata Victoriei. Cateva sute de persoane participa la protest, potrivit Libertatea, care scrie ca in cadrul protestului a avut loc si un scandal legat de faptul ca manifestantii au vrut sa aduca o instalatie de sonorizare. continuă pe Hotnews

VIDEO Proteste in Piata Victoriei fata de restrictiile impuse

Peste cinci sute de persoane s-au adunat, astazi, in Piata Victoriei,din Bucuresti, pentru a-si arat.

Scandal la protestul organizat in Piata Victoriei. Jandarmii au intervenit in forta

Scandal, duminica seara, la protestul organizat in Piata Victoriei fata de noile restrictii impuse de Guvern. Pentru ca in fata Guvernului erau mai mult de 100 de persoane, jandarmii au descins in piata si au dat mai multe sanctiuni.

Protest in Piata Victoriei. Oamenii au iesit in strada de disperare. Ce nemultumiri au

Romania este in criza, iar populatia, din ce in ce mai nemultumita, iese in strada. in aceasta dupa-masa, aproximativ 100 de persoane au iesit in Piata Victoriei pentru reclama si protesta. Masurile vor intra in vigoare, incepand de maine, 9 noiembrie. 100 de oameni protesteaza in Piata Victoriei Restrictiile pentru urmatoarele 30 de zile au .

Miting anti-masca in Piata Victoriei. Reactia lui Arafat si ce amenzi au dat jandarmii

In jur de 200 de persoane, majoritatea fara masca, participa la un protest fata de restrictiile impuse de autoritati, in Piata Victoriei, cu numai cateva ore inainte de impunerea carantinei partiale in Romania. Raed Arafat afirma ca intelege nemultumirea unora dintre cei a caror activitate este afectata, dar ca aceste masuri sunt necesare pentru combaterea pandemiei. Jandarmii au dat deja 15 amenzi si 29 de avertismente.

Jandarmii, darnici cu amenzile la protestul din Piata Victoriei. Cati bani au de platit manifestantii

Jandarmii au descins, duminica seara, in mijlocul manifestantilor stransi la protestul din Piata Victoriei impotriva noilor restrictii decise de Guvern. Pentru ca numarul celor din piata era mai mare de 100 de persoane, echipele de dialog ale Jandarmeriei au discutat cu organizatorii si cu persoanele prezente, pentru a le aduce la cunostinta prevederile legale si masurile legale.

Jandarmeria a aplicat 15 sanctiuni in valoare de 7000 de lei protestatarilor anti-masca din Piata Victoriei

Jandarmeria anunta ca a aplicat 15 sanctiuni in valoare de 7000 de lei protestatarilor anti-masca din Piata Victoriei pentru nerespectarea masurilor de prevenire si combatere a efectelor pandemiei de Covid-19 iar alte 29 de persoane au fost avertizat, se arata intr-un comunicat. Jandarmii au amednat si o persoana care ridica o drona. Peste 400 de persoane protesteaza duminica dupa amiaza in Piata Victoriei impotriva obligativitatii purtarii mastii, fara sa respecte regulile de distantare sociala, potrivit g4media.

Jandarmeria Bucuresti: Amenzi de 7.000 de lei aplicate protestatarilor din Piata Victoriei pentru nerespectarea masurilor anti-COVID

Jandarmeria Bucuresti a aplicat, duminica, amenzi de 7. 000 de lei unora dintre protestatarii din Piata Victoriei pentru nerespectarea masurilor de prevenire si combatere a pandemiei de COVID-19, iar o persoana a fost sanctionata pentru folosirea unei drone in zona mentionata, relateaza Agerpres.

15 amenzi in valozare de 7000 de lei au fost date la protestul din Piata Victoriei

Unii participanti la protestul din Piata Victoriei au primit 15 amenzi in valoare de 7000 de lei pen.

VIDEO Incidente la protestul din Buzau fata de noile restrictii pentru prevenirea raspandirii COVID-19

Un protest fata de restrictiile pentru prevenirea raspandirii COVID-19, organizat duminica la Buzau, a esuat dupa ce din sutele de persoane care erau asteptate au venit doar 50. Dintre acestea, una a fost ridicata de politisti, fiind cautata pentru audieri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )