Libnet.ro
UNICEF

06:00

Protest la Timisoara fata de includerea programului Prima Casa in legea darii in plata

Adevărul Adevărul,
Protest la Timisoara fata de includerea programului Prima Casa in legea darii in plata

Aproximativ 50 de persoane au protestat, vineri seara, in fata Prefecturii Timis, fata de includerea programului Prima Casa in legea darii in plata, ei sustinand ca prin acest lucru programul va disparea. continuă pe Adevărul

VIDEO Bancile dau credite intr-un ritm nemaivazut din 2008. Foarte multi romani se tem de suspendarea programului Prima Casa

In ianuarie, de exemplu, au acordat imprumuturi in lei cat in aceleasi luni din 2013 si 2014 la un loc.

Deputatii ar putea scoate Prima Casa din legea darii in plata, anticipeaza bancherii

Aplicarea legii darii in plata la programul guvernamental Prima Casa ar putea fi anulata de catre Camera Deputatilor, camera decizionala, cu ajutorul parlamentarilor PSD, estimeaza, marti, analistii unor banci, in primele rapoarte publicate dupa ce Senatul a votat o prima forma a legii.

Ce se intampla cu programul Prima Casa. Anuntul facut de o mare banca

OTP Bank Romania a obtinut de la FNGCIMM un plafon care permite acordarea de credite ipotecare prin cadrul programului Prima Casa in suma totala de 84 de milioane de lei, avansul minim urmand sa ramana la .

Darea in plata trece de Senat cu plafonul de 150.000 de euro si cu Prima Casa incluse

Plenul Senatului a votat luni in unanimitate proiectul Legii darii in plata, initiata de catre deputatul PNL Catalin Zamfir. Senatorii au decis in urma dezbaterilor din plen includerea plafonului de 150. 000 de euro al creditului luat pentru locuinta, dar au mentinut programul Prima Casa in lege, in ciuda avertismentelor venite din partea Ministerului Finantelor si BNR.

Guvernul este de acord cu legea darii in plata, dar cu anumite conditii

Guvernul este de acord cu legea darii in plata, dar considera ca ar trebui sa aiba un marcat caracter social, iar prevederile sale nu ar trebui sa se aplice si programului Prima Casa, ministerul de Finante si cel al Justitiei avand o serie de observatii asupra initiativei legislative, transmite Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )