Libnet.ro
UNICEF

07:00

PROTESTE DE AMPLOARE la OLTCHIM Angajatii combinatului isi cer salariile si reclama ...

România Liberă România Liberă,
PROTESTE DE AMPLOARE la OLTCHIM Angajatii combinatului isi cer salariile si reclama ...

Aproximativ 500 de angajati ai Oltchim Ramnicu Valcea au reluat protestele, miercuri dimineata, in fata pavilionului administrativ al unitatii, oamenii anuntand ca vor renunta la proteste doar in momentul in care va fi reluata productia combinatului, iar ei isi vor primi salariile restante, potrivit Mediafax. Am protestat pana acum o saptamana, am intrat si in greva foamei, au zis ca ne ajuta, dar uitati-va unde am ajuns. Vom ramane sa protestam pana cand se va relua productia. Maine se . continuă pe România Liberă

Proteste la Oltchim: Sute de angajati cer repornirea Combinatului si plata salariilor restante

Sute de angajati ai combinatului Oltchim au iesit din nou in strada miercuri. Cu salariile restante, oamenii cer autoritatilor sa rezolve situatia. Ministrul Economiei promite ca activitatea combinatului.

Proteste la Oltchim si Arpechim: Sute de angajati cer repornirea Combinatului si plata salariilor restante

Sute de angajati ai combinatului Oltchim au iesit din nou in strada miercuri. Cu salariile restante, peste 500 de oameni cer autoritatilor sa rezolve situatia. Ministrul Economiei promite ca activitatea.

Oltchim Ramnicu Valcea: Angajatii combinatului au reluat protestele in aceasta dimineata

Angajatii de la Oltchim Ramnicu Valcea au decis ca incepand de miercuri sa reia protestele, spunand ca nu mai au sperante in conditiile in care activitatea combinatului este oprita, iar ei nu si-au primit salariile pe luna august. Potrivit Realitatea Tv, sute de angajati s-au adunat in aceasta dimineata in curtea combinatului. Si muncitorii de la Arpechim protesteaza incepand de miercuri dimineata. Potrivit liderului protestatarilor, Corneliu Cernev, in cursul acestei zile oamenii au fost informati despre discutiile de luni de la Ministerul Economiei, iar ulterior au decis sa reia protestele pe perioada nedeterminata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )