Libnet.ro
UNICEF

22:01

Proteste pro Rosia Montana. De ce sunt bune pentru Romania.

România Liberă România Liberă,
Proteste pro Rosia Montana. De ce sunt bune pentru Romania.

Protestele din tara impotriva exploatarii aurului de la Rosia Montana nu mai au, de fapt, aproape nici o legatura cu stoparea mineritului in zona. Daca romanii ar fi fost revoltati doar de asta, ar fi iesit in piata cateva sute, ca in anii trecuti, s-ar fi revoltat in sedii de ONG-uri si pe Facebook. Manifestatiile din ultima saptamana s-au transformat insa intr-o revolta impotriva minciunii si a dispretului cu care politicienii ne trateaza de doua decenii, intr-un strigat impotriva celor care . continuă pe România Liberă

Proteste pro Rosia Montana. De ce sunt benefice pentru Romania.

Protestele din tara impotriva exploatarii aurului de la Rosia Montana nu mai au, de fapt, aproape nici o legatura cu stoparea mineritului in zona. Daca romanii ar fi fost revoltati doar de asta, ar fi iesit in piata cateva sute, ca in anii trecuti, s-ar fi revoltat in sedii de ONG-uri si pe Facebook. Manifestatiile din ultima saptamana s-au transformat insa intr-o revolta impotriva minciunii si a dispretului cu care politicienii ne trateaza de doua decenii, intr-un strigat impotriva celor care .

De ce sunt extraordinar de bune protestele pro Rosia Montana.

Protestele din tara impotriva exploatarii aurului de la Rosia Montana nu mai au, de fapt, aproape nici o legatura cu stoparea mineritului in zona. Daca romanii ar fi fost revoltati doar de asta, ar fi iesit in piata cateva sute, ca in anii trecuti, s-ar fi revoltat in sedii de ONG-uri si pe Facebook. Manifestatiile din ultima saptamana s-au transformat insa intr-o revolta impotriva minciunii si a dispretului cu care politicienii ne trateaza de doua decenii, intr-un strigat impotriva celor care .

A opta zi de PROTESTE impotriva proiectului de la Rosia Montana. ...

Un nou protest pentru Rosia Montana va a avea loc, duminica incepand cu ora 17. 00, in Piata Universitatii, potrivit unui anunt postat pe Facebook. Aceasta este a opta zi de proteste impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana si a exploatarii gazelor de sist, transmite Hotnews. Citeste si REPORTAJ. In mijlocul protestului din Piata Universitatii: Uniti salvam Rosia Montana! La protest si-au anuntat prezenta cateva mii de persoane, iar participantii vor purta camasi albe. La .

FOTO VIDEO A patra zi de proteste la Cluj. Rosia Montana e doar inceputul. Avertizam Parlamentul ca vom lua atitudine si fata de multe alte nedreptati

Aproximativ 300 de oameni s-au strans, vineri seara, de la ora 19. 00, in Piata Unirii ca sa-si exprime nemultumirea fata de dorinta Guvernului de a incepe exploatarea miniera la Rosia Montana. Ca si datile trecute, acestia au marsaluit prin centrul orasului, au cerut demisia Guvernului si au blocat traficul.

Macovei: Ponta sa retraga proiectul Rosia Montana din Parlament pentru ca este ilegal

Europarlamentarul Monica Macovei ii solicita premierului Victor Ponta retragerea proiectului Rosia Montana din Parlament, pe motivul ca proiectul de lege este din start ilegal intrucat nu intruneste toate criteriile mentionate de Ministerul Justitiei.

ROSIA MONTANA. 5.000 de oameni protesteaza in Bucuresti.

UPDATE: Mii de oameni din toata tara protesteaza, la aceasta ora, fata de proiectul minier de la Rosia Montana. Astfel, la Iasi, manifestantii au blocat tramvaiele, iar la Cluj, cei 6. 000 de oameni au blocat centrul orasului. In Bucuresti, cei 5. 000 de protestatari se indreapta spre Piata Universitatii. Citeste si A opta zi de PROTESTE impotriva proiectului de la Rosia Montana. Sunt asteptati MII de manifestanti --- Participantii la protestul din Capitala fata de proiectul minier de la .

Badea, despre protestele privind Rosia Montana: Putem vorbi de o reactie viguroasa a cetatenilor Romaniei

Mircea Badea a comentat, in editia de duminica seara a emisiunii in gura presei, reactia viguroasa a cetatenilor Romaniei in legatura cu proiectul minier de la Rosia Montana. Sunt cumva extenuat din.

Zece mii de oameni au protestat in Bucuresti impotriva proiectului de la Rosia Montana

Zece mii de oameni au protestat ieri seara, pentru a opta oara consecutiv, in Piata Universitatii, impotriva proiectului de exploatare de la Rosia Montana.

Ponta: Am trimis proiectul Rosia Montana la Parlament pentru ca sa nu putem fi dati in judecata

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca Executivul a aprobat proiectul privind Rosia Montana si l-a transmis Parlamentului pentru ca astfel Guvernul nu mai poate fi dat in judecata de catre Gold Corporation, care ar putea cere despagubiri de.

LIVE TEXT / VIDEO Protestele impotriva proiectului de la Rosia Montana, ziua 8. Manifestatia incepe la ora 17.00 in Piata Universitatii din Bucuresti si in zeci de orase din tara si strainatate. Si-au anuntat prezenta mii de participanti

Un nou protest pentru Rosia Montana va a avea loc, duminica incepand cu ora 17. 00, in Piata Universitatii, potrivit unui anunt postat pe Facebook. Aceasta este a opta zi de proteste impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana si a exploatarii gazelor de sist. La protest si-au anuntat prezenta cateva mii de persoane, iar participantii vor purta camasi albe. La protestele de saptamana trecuta s-a anuntat ca acest miting va fi unul foarte mare, echivalent celui de duminica trecuta. In plus, se vor organiza proteste si in marile orase din tara si in strainatate. Vezi in articol locatiile. -------------------------------------------------Ora 17. 55 La protest au venit si multi studenti la medicina, imbracati in halate albe. Ora 17. 45 In Piata Universitatii protesteaza circa 300 de persoane. Manifestantii sunt impartiti in doua grupuri, unul la fantana de la Facultatea de Arhitectura, altul in fata Teatrului National. Ei scandeaza: Tradarea de tara in aur se masoara, Nu corporatia face legislatia, Anulati legea distrugerii Rosia Montana acum, Uniti, salvam Rosia Montana, Sanatate da, cianura nu, Romania, trezeste-te!. Protestatarii bat in peturi, iar o parte dintre ei poarta camasi sau tricouri albe. De asemenea, ei au zeci de pancarte si mai multe steaguri. HotNews. ro transmite LIVE TEXT desfasurarea protestelor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )