Libnet.ro
UNICEF

23:30

Proteste in SUA |Magazine vandalizate pe celebra 5th Avenue din New York in timpul manifestatiilor violente din ultimele zile (VIDEO)

B1 B1,
Proteste in SUA |Magazine vandalizate pe celebra 5th Avenue din New York in timpul manifestatiilor violente din ultimele zile (VIDEO)

La opt zile de la moartea lui George Floyd, in Statele Unite continua protestele de amploare fata de rasism, butalitatea politiei si inegalitatile sociale. Desi apar imagini emotionante cu politisti care. continuă pe B1

Proteste in SUA |Magazine vandalizate pe celebra 5th Avenue din New York in urma violentelor din timpul manifestatiilor din ultimele zile (VIDEO)

La opt zile de la moartea lui George Floyd, in Statele Unite continua protestele de amploare fata de rasism, butalitatea politiei si inegalitatile sociale. Desi apar imagini emotionante cu politisti care.

VIDEO Proteste SUA: Seara mult mai linistita, singura exceptie fiind cartierul Brooklyn din New York

Manifestatiile din Statele Unite provocate de moartea unui barbat de culoare, George Floyd, in timp ce era arestat, au fost mult mai linistite miercuri, dupa mai multe nopti de proteste care au escaladat in confruntari cu politie, jafuri si incendieri, potrivit Reuters. 09 Un politist a fost impuscat iar altul a fost ranit cu cutitul in Brooklyn, a anuntat politia, dar nu eset clar daca atacul are legatura cu protestele.

Proteste SUA. Raspunsul lui Trump, tot mai contestat: seful Politiei din Houston ii cere sa taca daca nu are nimic de spus. Biden se distanteaza in sondaje

Donald Trump ameninta cu mobilizarea armatei pe strazile oraselor americane pentru a pune capat protestelor violente. Seful Politiei din Houston critica dur acest mod de gestionare a situatiei.

Proteste SUA. Susan Rice: Nu as fi surprinsa daca Rusia i-ar incita pe extremistii din ambele tabere. Reactia diplomatiei ruse

Susan Rice, fosta ambasadoare la ONU si consiliera pentru Securitate Nationala la Casa Alba, avertizeaza ca Rusia ar putea miza pe inflamarea protestelor din Statele Unite prin provocarea partilor extremiste. Diplomatia rusa s-a grabit sa-i dea replica.

Proteste SUA. Zeci de reporteri au fost raniti si arestati, in pofida legitimarii. O jurnalista a orbit la un ochi

Mai multi jurnalisti au devenit victime ale violentelor din Statele Unite. Unii dintre ei au fost vizati deliberat, releva site-ul de investigatii The Bellingcat.

VIDEO Proteste SUA. Un barbat infuriat a scos un arc cu sageti pentru a-l folosi impotriva unor manifestanti

Un barbat din Salt Lake City a avut o reactie iesita din comun in cursul unei protest organizat ca urmare a decesului lui George Floyd. Furios, contramanifestantul a scos un arc pentru a-l folosi, spun martori, impotriva unor protestatari de culoare.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )