Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proteste violente in apropierea Casei Albe, in ziua investiturii lui Donald Trump: Politia a intervenit in forta (VIDEO)

B1 B1,
Proteste violente in apropierea Casei Albe, in ziua investiturii lui Donald Trump: Politia a intervenit in forta (VIDEO)

Mai multe proteste au loc vineri in centrul capitalei americane. protestatarii au incercat sa opresca intrarea simpatizantilor lui Donald Trump in zonele de acces in care vor avea loc. continuă pe B1

Ziua investirii lui Donald Trump: Viitorul cuplu prezidential a participat la o slujba religioasa la o biserica din apropierea Casei Albe (VIDEO)

La Washington au inceput ceremoniile premergatoare investirii in functie a lui Donald Trump, care va deveni astfel cel de-al 45-lea presedinte al Statelor Unite. Trump si-a inceput.

Gest de TANDRETE: Cum si-au aratat dragostea Barack si Michelle Obama, pe scarile Casei Albe, inainte de sosirea lui Donald Trump(VIDEO)

Gest de tandrete intre sotii Obama, pe scarile Casei Albe. Asteptandu-i pe Donald si Melania Trump, in cadrul evenimentelor care preced depunerea juramantului de catre viitorul presedinte.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )