Libnet.ro
UNICEF

20:30

Protestele continua la Pungesti: Multimea a devenit violenta, aruncand cu pietre in camioanele trimise de Chevron (IMAGINI LIVE)

B1 B1,
Protestele continua la Pungesti: Multimea a devenit violenta, aruncand cu pietre in camioanele trimise de Chevron (IMAGINI LIVE)

Circa 400 de persoane protesteaza, sambata, pe marginea drumului Vaslui-Garceni, fata de intentia Chevron de a amplasa in zona prima sonda de explorare a gazelor de sist din judetul Vaslui. Protestatarii,. continuă pe B1

Protestele continua la Pungesti: Mai multe persoane, ridicate de jandarmi. Chevron suspenda activitatile (IMAGINI LIVE)

45: Chevron Romania anunta ca va suspenda activitatile de explorare din Silistea, comuna Pungesti, dupa protestele de sambata. Prioritatea noastra este sa desfasuram aceste activitati intr-un.

Protestele continua in Ucraina: 120 de politisti au fost spitalizati

Secretarul general al NATO a cerut guvernantilor din Ucraina sa respecte libertatea de exprimare si sa nu foloseasca violenta impotriva protestatarilor. in acelasi timp, fortele speciale ale Ministerului.

Protestele continua la Kiev: Premierul Azarov cere opozitiei sa nu mai provoace tensiuni politice

Mii de oameni s-au adunat, miercuri, in centrul Kievului, cerand demisia celor de la conducerea Ucrainei. Protestele din capitala ucraineana se deruleaza de mai bine de o saptamana, cetatenii fiind.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )