Libnet.ro
UNICEF

18:00

Protestele continua la Pungesti: Mai multe persoane, ridicate de jandarmi. Chevron suspenda activitatile (IMAGINI LIVE)

B1 B1,
Protestele continua la Pungesti: Mai multe persoane, ridicate de jandarmi. Chevron suspenda activitatile (IMAGINI LIVE)

45: Chevron Romania anunta ca va suspenda activitatile de explorare din Silistea, comuna Pungesti, dupa protestele de sambata. Prioritatea noastra este sa desfasuram aceste activitati intr-un. continuă pe B1

Proteste violente la Pungesti: Mai multe persoane, ridicate de jandarmi. Chevron suspenda activitatile (IMAGINI LIVE)

45: Chevron Romania anunta ca va suspenda activitatile de explorare din Silistea, comuna Pungesti, dupa protestele de sambata. Prioritatea noastra este sa desfasuram aceste activitati intr-un.

Proteste violente la Pungesti: Mai multe persoane, ridicate de jandarmi. Chevron suspenda activitatile

45: Chevron Romania anunta ca va suspenda activitatile de explorare din Silistea, comuna Pungesti, dupa protestele de sambata. Prioritatea noastra este sa desfasuram aceste activitati intr-un.

Mai multe persoane au fost ucise in ranite in urma unei explozii puternice la Ministerul yemenit al Apararii

O puternica explozie a zguduit, joi dimineata, sediul Ministerului yemenit al Apararii, care se afla in centrul capitalei Sanaa, informeaza AFP, citata de Agerpres. Autoritatile din Yemen nu au oferit.

Mai multe persoane au fost ucise si ranite in urma unei explozii puternice la Ministerul yemenit al Apararii

Update 11:10 - O sursa militara a declarat pentru agentia Reuters ca cel putin 20 de oameni au fost ucisi in explozia de la sediul Ministerului yemenit al Apararii, iar alte cateva zeci au fost.

FOTO Mai multe persoane din judetele Neamt, Cluj si Galati vindeau obiecte de artizanat si CD-uri in Arad fara a detine acte

Mai multe persoane cu domiciliul in judetele Neamt, Cluj si Galati, au fost gasite de politistii locali, pe soseaua de centura DN 7 Nord-Vest, in zona CET, comercializand diverse obiecte de artizanat si CD-uri fara a poseda acte in acest sens.

Protestele continua la Pungesti: Multimea a devenit violenta, aruncand cu pietre in camioanele trimise de Chevron (IMAGINI LIVE)

Circa 400 de persoane protesteaza, sambata, pe marginea drumului Vaslui-Garceni, fata de intentia Chevron de a amplasa in zona prima sonda de explorare a gazelor de sist din judetul Vaslui. Protestatarii,.

Noua romani au pagubit UE cu 500.000 de euro, dupa ce au infiintat mai multe ferme de vaci fictive

Noua persoane din Ialomita au reusit sa pacaleasca Uniunea Europeana si sa incaseze ilegal, timp de 3 ani, aproape o jumatate de milion de euro, dupa ce au infiintat doar pe hartie mai multe ferme de.

Ploi puternice si alunecari de teren in Sicilia. Mai multe cladiri si drumuri au fost distruse

O alunecare de teren produsa in Sicilia a distrus mai multe cladiri si drumuri. Dupa zile intregi de ploi torentiale si inundatii, asfaltul s-a crapat si mai multe cladiri s-au scufundat pur si simplu in.

Mai multe utilaje de constructii furate din Belgia, gasite in Suceava, in urma unor perchezitii

Mai multe utilaje de constructii ce au fost furate din Belgia, au fost gasite, miercuri, in urma perchezitiilor faxcute in mai multe localitati din judetul Suceava, informeaza Mediafax. Ionut Epureanu,.

Jay Z a primit cele mai multe nominalizari la premiile Grammy 2014

Rapperul Jay Z a primit cele mai multe nominalizari la premiile Grammy 2014, insa artisti mai putin cunoscuti, precum Lorde, Kendrick Lamar si Macklemore Ryan Lewis, se numara printre cei nominalizati.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )