Libnet.ro
UNICEF

06:15

Protestele din Turcia au lasat in urma peste 1200 de raniti

Antena3 Antena3,
Protestele din Turcia au lasat in urma peste 1200 de raniti

Peste 1200 de persoane au fost internate in spital pe timpul protestelor violente din Turcia, se arata intr-un comunicat remis de Ministerul Sanatatii de la Ankara, preluat de publicatia Hurriyet. Cele mai multe. continuă pe Antena3

Protestele din Turcia: Povestea nestiuta a medicilor arestati pentru ca au ingrijit protestatarii raniti de politisti

Sambata seara, Istanbulul a recidivat. Din nou ciocniri violente intre manifestanti si politie. Dupa verdictul unui tribunal administrativ care a anulat planul de constructie a unui complex comercial in locul parcului Gezi, activistii au vrut sa patrunda in zona delimitata de fortele de ordine. Rezultatul: agentia Reuters descrie cele mai violente actiuni ale politiei de la inceputul manifestatiilor din Turcia. Sute de persoane ranite, alte cateva sute arestate, printre care zeci de jurnalisti. In tot acest haos, medicii sunt mereu la datorie. Iar povestea lor este prea putin spusa.

Bilantul victimelor in cadrul protestelor din Turcia a ajuns la cinci morti

Bilantul victimelor din cadrul protestelor din Turcia a ajuns la cinci morti dupa ce un tanar de 19 ani, ranit in timpul manifestatiilor, a murit in spital in urma ranilor suferite. Tanarul, Ali Ismail.

CONTESTATII BAC 2013 IASI. Peste 1200 de elevi isi contesta notele.

Inspectoratul Scolar Judetean ISP) Iasi a inregistrat peste 1. 200 de contestatii din partea elevilor nemultumiti de notele obtinute la examenul de bacaluareat, cele mai multe fiind la Limba si literatura romana. Purtatoarea de cuvant a ISP Iasi, Sabina Maria Manea, a declarat, marti, pentru Romania Libera ca majoritatea contestatiilor au fost depuse la Limba romana, urmate de cele de la Matematica si Istorie. Citeste si REZULTATE BAC 2013 IASI: Promovabilitatea este de 67,6% Au fost depuse .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )