Libnet.ro
UNICEF

08:00

Protestul politicienilor: Deputatul Liviu Plesoianu s-a dus la sediul DNA sa o cheme pe Kovesi in comisia de ancheta (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Protestul politicienilor: Deputatul Liviu Plesoianu s-a dus la sediul DNA sa o cheme pe Kovesi in comisia de ancheta (FOTO, VIDEO)

Protest inedit in fata la DNA. Deputatul PSD Liviu Plesoianu a inceput un protest spontan, marti dimineata, in fata sediului DNA, protestand fata de refuzul procurorului-sef, Laura. continuă pe B1

Protestul politicienilor: Deputatul Liviu Plesoianu s-a dus la sediul DNA sa o cheme pe Kovesi in comisia de ancheta (VIDEO)

Protest inedit in fata la DNA. Deputatul PSD Liviu Plesoianu a inceput un protest spontan, marti dimineata, in fata sediului DNA, protestand fata de refuzul procurorului-sef, Laura.

FOTO+VIDEO. Deputatul Liviu Plesoianu, protest in fata sediului DNA: imi voi petrece timpul meu liber in fata Templului Anticoruptiei, unde salasluieste Divinitatea Sa

Deputatul PSD Liviu Plesoianu protesteaza miercuri in fata sediului Directiei Nationale Anticoruptie, informeaza Agerpres.

Deputatul Liviu Plesoianu - protest in fata sediului DNA

Deputatul PSD Liviu Plesoianu protesteaza miercuri in fata sediului Directiei Nationale Anticoruptie, informeaza Agerpres.

Liviu Plesoianu, demers dupa protestul de la DNA: Voi propune sesizarea organelor penale pe numele lui Kovesi pentru obstructionarea activitatii comisiei de ancheta

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a declarat la Antena 3 ca nu va renunta la demersul sau de a protesta in fata sediului DNA. Totodata, politicianul a anuntat ca va propune sesizarea organelor penale pe.

Anuntul facut de Liviu Plesoianu, dupa protestul de la DNA

Update: Liviu Plesoianu, deputat PSD, a anuntat pe pagina sa de Facebook ca va protesta si joi in fata sediului DNA. Maine 6 iulie), imi voi petrece iarasi timpul meu.

Deputatul PSD Liviu Plesoianu protesteaza in fata sediului DNA

Liviu Plesoianu, deputat PSD, protesteaza miercuri dimineata, in fata sediului DNA, alaturi de cateva persoane, impotriva prezentei Laurei Codruta Kovesi la conducerea insitutiei. Deputatul a f.

Deputatul PSD Liviu Plesoianu protesteaza in fata sediului DNA

Deputatul PSD Liviu Plesoianu se afla, miercuri dimineata, in fata sediului DNA, insotit de alte cateva persoane, protestand fata de prezenta Laurei Codruta Kovesi la conducerea institutiei, asa cum a anuntat cu o zi in urma. pe Facebook.

Deputatul PSD Liviu Plesoianu protesteaza in fata DNA

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a mers in fata sediului Directiei Nationale Anticoruptie pentru a protesta fata de faptul ca sefa institutiei Laura Codruta Kovesi nu s-a prezentat la audierile din Comisia Alegeri 2009 si fata de activitatea conducerii aceleiasi institutii.

Deputatul PSD Liviu Plesoianu anunta ca va protesta miercuri in fata sediului DNA: Nu se mai poate trai in aceasta tara!

Deputatul PSD Liviu Plesoianu, membru in comisia de ancheta parlamentara privind alegerile din 2009, anunta pe pagina sa de Facebook, in doua randuri, ca va merge miercuri dimineata in fata sediului DNA, despre care spune ca este templul Anticoruptiei, unde salasluieste divinitatea sa.

Deputatul PSD Liviu Plesoianu, decizie radicala: Nu se mai poate trai asa in aceasta tara

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a luat o decizie radicala. Politicianul a decis sa se mute in fata sediului DNA. NU se mai poate trai asa in aceasta tara! Eu NU mai accept! Ca atare,.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )