Libnet.ro
UNICEF

22:00

A provocat un accident rutier si a plecat de la locul faptei. Soferul din Isaccea, cercetat penal

Adevărul Adevărul,
A provocat un accident rutier si a plecat de la locul faptei. Soferul din Isaccea, cercetat penal

Initial soferul care circula regulamentar a refuzat sa fie dus la spital. A doua zi, insa, s-a prezentat la Unitatea de Primire Urgente, acuzand dureri de cap. continuă pe Adevărul

Trei persoane ranite intr-un accident rutier, la iesirea din Buzau

Trei persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs la iesirea din Buzau catre Braila, dupa ce un autoturism tip dubita, condus de un sofer din Galati, s-a angajat intr-o depasire fara sa se asigure si s-a ciocnit cu un Cielo care ii venea din fata.

Cantareata Alexandra Stan a fost implicata intr-un accident rutier

Cantareata Alexandra Stan a fost implicata intr-un accident rutier, duminca dupa-amiaza, potrivit unui mesaj postat in limba engleza pe pagina de Facebook a vedetei. Anuntul ar fi fost facut de echipa de m.

Accident rutier grav: opt persoane au ajuns la Spitalul Judetean din Targu-Jiu

Opt persoane au fost ranite, sambata seara, dupa ce microbuzul in care se aflau a fost implicat intr-un accident rutier in comuna gorjeana Pestisani. Victimele sunt cadre didactice si au fost preluate de ambulante si transportate la spital, potrivit Mediafax.

Buzau: Cadavrele a doua fete de 17 ani moarte intr-un accident rutier, incurcate la morga

Familia unei adolescente de 17 ani care a murit joi seara intr-un accident rutier produs in judetul Buzau a primit de la Serviciul de Medicina Legala cadavrul celeilalte victime a accidentului, o fata de aceeasi varsta, oamenii sustinand ca nu au fost lasati sa deschida sicriul la morga, relateaza Mediafax.

Accident rutier grav in localitatea Oncesti. O persoana a decedat, iar alte trei au fost ranite

Un tanar de 21 de ani din localitatea Barsana a provocat un grav accident de circulatie, soldat cu o persoana decedata si alte trei ranite. Incidentul s-a produs joi seara, cand soferul neatent efectua o manevra de intoarcere.

Accident rutier in centrul Hunedoarei provocat de un tanar mopedist

Doi tineri au fost transportati la spital, in urma unui accident petrecut in aceasta dupa-amiaza pe un bulevard din centrul municipiului Hunedoara. Cei doi circulau cu un moped, iar tanarul aflat la conducerea acestuia nu a adaptat viteza intr-o curba la dreapta, in urcare, si a intrat cu motoscuterul intr-un microbuz.

Autospeciala SMURD implicata intr-un accident rutier la iesirea din municipiul Botosani

Evenimentul rutier a avut loc, luni 17 iunie, in localitatea Catamarasti Deal. Autospeciala SMURD a fost lovita de un microbuz ce apartine firmei de transport in comun din municipiu.

Sora geamana a copilei ucise sambata intr-un accident rutier, externata din spital

Fetita de 11 ani din localitatea salajeana Surduc, care si-a pierdut sora geamana sambata seara intr-un cumplit accident de circulatie, nu numai ca a supravietuit accidentului, dar ea a si fost deja externata din spital.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )