Libnet.ro
UNICEF

22:00

Trei persoane ranite intr-un accident rutier, la iesirea din Buzau

Adevărul Adevărul,
Trei persoane ranite intr-un accident rutier, la iesirea din Buzau

Trei persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs la iesirea din Buzau catre Braila, dupa ce un autoturism tip dubita, condus de un sofer din Galati, s-a angajat intr-o depasire fara sa se asigure si s-a ciocnit cu un Cielo care ii venea din fata. continuă pe Adevărul

Autospeciala SMURD implicata intr-un accident rutier la iesirea din municipiul Botosani

Evenimentul rutier a avut loc, luni 17 iunie, in localitatea Catamarasti Deal. Autospeciala SMURD a fost lovita de un microbuz ce apartine firmei de transport in comun din municipiu.

Cantareata Alexandra Stan a fost implicata intr-un accident rutier

Cantareata Alexandra Stan a fost implicata intr-un accident rutier, duminca dupa-amiaza, potrivit unui mesaj postat in limba engleza pe pagina de Facebook a vedetei. Anuntul ar fi fost facut de echipa de m.

Buzau: Cadavrele a doua fete de 17 ani moarte intr-un accident rutier, incurcate la morga

Familia unei adolescente de 17 ani care a murit joi seara intr-un accident rutier produs in judetul Buzau a primit de la Serviciul de Medicina Legala cadavrul celeilalte victime a accidentului, o fata de aceeasi varsta, oamenii sustinand ca nu au fost lasati sa deschida sicriul la morga, relateaza Mediafax.

Sora geamana a copilei ucise sambata intr-un accident rutier, externata din spital

Fetita de 11 ani din localitatea salajeana Surduc, care si-a pierdut sora geamana sambata seara intr-un cumplit accident de circulatie, nu numai ca a supravietuit accidentului, dar ea a si fost deja externata din spital.

ACCIDENT GRAV in Gorj: Opt persoane ranite.

Opt persoane au fost ranite, sambata seara, dupa ce microbuzul in care se aflau si care apartine Universitatii Constantin Brancusi din Targu Jiu a fost implicat intr-un accident rutier in comuna gorjeana Pestisani, informeaza Mediafax. Potrivit reprezentantilor Politiei Gorj, accidentul s-a produs dupa ce soferul unui microbuz nu a acordat prioritate intr-o intersectie, iar masina a lovit un autoturism care circula regulamentar. In urma impactului au fost ranite opt persoane aflate in .

Accident rutier grav: opt persoane au ajuns la Spitalul Judetean din Targu-Jiu

Opt persoane au fost ranite, sambata seara, dupa ce microbuzul in care se aflau a fost implicat intr-un accident rutier in comuna gorjeana Pestisani. Victimele sunt cadre didactice si au fost preluate de ambulante si transportate la spital, potrivit Mediafax.

O ambarcatiune s-a rasturnat pe Dunare. Trei persoane, grav ranite.

Trei persoane au ajuns la spital, in stare grava, iar alte trei au fost ranite usor, dupa ce ambarcatiunea in care acestia se aflau s-a rasturnat in urma impactului cu o barja, informeaza b1. ro. Capitania Zonala Tulcea a declansat o ancheta in acest caz. Potrivit primelor date, accidentul a avut loc pe inserat, atunci cand vizibilitatea era deja scazuta. Dunarea este atent monitorizata de autoritatile romane care se asteapta ca varful de viitura sa fie atins duminica, 16 iunie. Deja fluviul .

Missouri: Un barbat s-a sinucis dupa ce a impuscat mortal trei persoane

Un barbat din Saint-Louis, Missouri, s-a sinucis, joi, dupa ce a impuscat mortal trei persoane, relateaza DailyMail. Potrivit politiei, atacul armat a fost o crima/sinucidere. Atacatorul si.

Accident rutier grav in localitatea Oncesti. O persoana a decedat, iar alte trei au fost ranite

Un tanar de 21 de ani din localitatea Barsana a provocat un grav accident de circulatie, soldat cu o persoana decedata si alte trei ranite. Incidentul s-a produs joi seara, cand soferul neatent efectua o manevra de intoarcere.

O ambarcatiune s-a rasturnat pe Dunare: Trei persoane au fost grav ranite

O buturuga adusa de viituri, pe Dunare a fost la un pas sa omoare un grup de turisti care mergeau catre Delta. Ambarcatiunea in care acestia se aflau s-a rasturnat in urma impactului cu o barja. Trei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )