Libnet.ro
UNICEF

16:31

Prunea tipa ca din gura de sarpe: Cea mai urata pata din istoria Stelei. Este un campionat fraudat

Online Sport Online Sport,
Prunea tipa ca din gura de sarpe: Cea mai urata pata din istoria Stelei. Este un campionat fraudat

Florin Prunea, oficial al echipei CSMS Iasi, a acuzat in termeni duri jocul Stelei din meciul cu Viitorul Constanta, meci in urma caruia formatia de la malul marii s-a salvat in mare masura de la retrogradare. continuă pe Online Sport

Politic Show: Nuntile si botezurile din USL, afectate de cea mai grava criza a Uniunii; Sebastian Lazaroiu catre PDL: Noi nu vrem sa il sustinem pe Antonescu la prezidentiale; Dan Diaconescu: Anticipez tandemul Ponta - presedinte, Basescu- premier

Pedelistii nu au voie sa colaboreze cu Miscarea Populara. Falia dintre presedintele Traian Basescu si PDL se adanceste. Conducerea partidului le-a recomandat membrilor PDL. Costurile coabitarii. Ce anume ascunde coabitarea? Care sunt costurile sale? O parte se vede sau este presupusa. O alta se face simtita in mod nebulos din toate scandalurile.

Faze Tari: Rudele au crezut ca nu vad bine! Ce s-a intamplat cu un barbat declarat mort inainte de a fi ingropat; Atentie, femei! Posetele, mai infectate cu bacterii decat WC-urile; Ea este cea mai urata fata din lume! Nici cel mai negru cosmar al tau nu

Pana unde s-a ajuns! Uite ultima fita a bogatasilor: ce accesoriu neobisnuit si-a atasat o tanara de volanul masinii de lux. O fotografie. Platesc cu 130 de dolari oameni in scaun cu rotile sa stea la coada in locul lor. Daca ai bani, nu stai la coada ca tot omul. Asa gandesc parintii care au.

Rusia a inregistrat cea mai slaba crestere economica din 2009

Andrei Klepaci: Economia Rusiei nu va intra in recesiune fara un soc extern Rusia a inregistrat cea mai slaba crestere economica din 2009, de 1,6%, in primul trimestru al acestui an fata de aceeasi perioada a lui 2012, din cauza reducerii investitiilor companiilor, intre care si Gazprom, si a recesiunii prelungite din zona euro, care afecteaza cererea de materii prime.

FOTO Cea mai luxoasa statie de metrou va fi construita in capitala Arabiei Saudite

Capitala Arabiei Saudite, Riad, are parte de o imbunatatire a sistemului de transport public. La ordinul regelui Abdullah bin Abdul-Aziz, in cel mai mare oras al tarii se va construi cea mai luxoasa statie de metrou din lume. Constructia seamana izbitor cu o nava de croaziera si denota un stil opulent.

VIDEO Impactul unui meteorit cu Luna a provocat cea mai luminoasa explozie de pana acum

Suprafata Lunii s-a ales cu o noua gaura, in urma impactului cu un meteorit, care a avut ca efect cea mai mare explozie pe care oamenii de stiinta au vazut-o pana in prezent, informeaza Huffington Post.

CNN: Dacia, cea mai de succes poveste romaneasca

Cea mai de succes poveste romaneasca, asa este descris brandul auto romanesc Dacia intr-un reportaj realizat recent de jurnalistii de la CNN in Romania. Filmat in portul Constanta, reportajul mentioneaza.

Traian Basescu: Lipsa unei strategii pe termen lung - cea mai mare problema a agriculturii

Cea mai importanta problema cu care se confrunta agricultura este lipsa unei strategii pe termen lung, motiv pentru care, in continuare, tara noastra nu reuseste sa valorifice la cote maxime potentialul agricol, potrivit afirmatiilor venite atat din partea presedintelui, Traian Basescu, cat si din partea membrilor asociatiilor agricole.

Victor Ponta: Cazul Stanescu este cea mai mare criza a USL, daca nu se face nimic, nu mai putem merge impreuna

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca scandalul provocat de senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu reprezinta cea mai mare criza din USL si ca, daca liberalii nu vor lua masuri, drumurile se vor desparti.

Ponta: Este cea mai mare criza prin care trece USL. Astept o decizie pana luni, altfel nu mai putem merge impreuna

Actuala criza din USL - iscata de declaratiile lui Sorin Rosca Stanescu in cazul Barsan - este cea mai mare de la formare si pana acum, a apreciat, joi, copresedintele USL, Victor Ponta. Liderul PSD,.

AVERTISMENTUL lui Ponta: Cazul Stanescu - cea mai mare CRIZA a USL. ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca nu sustine declaratiile lui Sorin Rosca Stanescu, dar ca nu s-a pus problema excluderii acestuia din partid. Antonescu a negat ca aceasta ar fi cea mai grava criza din USL si a spus ca va continua discutiile cu partenerii de coalitie. ----- Liderul PSD, premierul Victor Ponta afirma ca nu este multumit de solutia PNL in cazul lui Rosca Stanescu si arata ca acesta a continuat criticile la adresa PSD, generand astfel cea mai mare criza a .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )