Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD ii acuza pe liberali ca ar pregati majorarea TVA dupa alegeri

Hotnews Hotnews,
 PSD ii acuza pe liberali ca ar pregati majorarea TVA dupa alegeri

PSD acuza ca PNL amana proiectul legii bugetului pana dupa alegeri pentru a ascunde faptul ca pregateste majorarea TVA, masura care s-ar reflecta in proiect. continuă pe Hotnews

PSD acuza PNL ca pregateste majorarea TVA

TVA este cea mai usor de colectat, astfel ca PNL ar pregati majorarea acestei taxe, care ar puteam fi aplicata rapid si cu efect imediat, ii acuza social-democratii pe liberali, spunand ca acesta este motivul pentru care legea bugetului de stat nu a fost inca supusa dezbaterii si adoptarii.

PSD acuza Guvernul PNL ca pregateste majorarea TVA

PSD acuza PNL ca nu respecta Legea nr. 5002002 si nu prezinta bugetul pe anul urmator inainte de alegeri, sustinand ca astfel Executivul vrea sa ascunda intentia de majorare a TVA.

PSD: Liberalii ascund bugetul pe 2021 pentru ca nu vor ca romanii sa stie, inainte de alegeri, ca pregatesc taieri de salarii, concedieri masive si majorarea TVA

PSD acuza Guvernul PNL ca nu vrea sa prezinte acum public proiectul de buget pe 2021 deoarece liberalii s-ar da astfel de gol ca pregatesc mai multe masuri de auteritate pentru anul urmator, or nu vor sa faca as.

ORBAN: Dupa alegeri urmeaza patru ani de pace politica si oportunitati pe care nu le-am intalnit in istorie

Premierul Ludovic Orban afirma ca, dupa alegerile parlamentare, vor urma patru ani de pace politica si oportunitati pe care Romania nu le-a mai avut in istorie, aceasta fiind, in opinia sa, o sansa pentru romani sa devina un fel de tigrii ai Europei Centrale si de Est, conform Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )