Libnet.ro
UNICEF

16:00

PSD, ALDE si Mircea Diaconu au APARAT ordonanta Guvernului Grindeanu in Parlamentul European

B1 B1,
PSD, ALDE si Mircea Diaconu au APARAT ordonanta Guvernului Grindeanu in Parlamentul European

Reprezentantii PSD si ALDE, dar si independentul Mircea Diaconu au aparat ordonanta data de Guvernul Grindeanu in dezbaterea din Parlamentul European, organizata chiar pe tema situatiei din Ro. continuă pe B1

UDMR, lovitura naucitoare pentru coalitia PSD-ALDE: Nu suntem de acord cu decizia Guvernului de a modifica Codurile Penale prin OUG

Surprinza in scandalul ordonantei vine din partea UDMR. Liderii uniunii maghiarilor au declarat, marti, ca nu sunt de acord cu decizia Guvernului Grindeanu de a modifica Codurile Penale prin.

Proteste in toata Romania fata de ordonantele Guvernului Grindeanu

Decizia Guvernului Grindeanu de a modifica legislatia penala prin ordonante de urgenta revolta zeci de mii de cetateni ai Romaniei, care si-au anuntat intentia a de protesta in strada. Sunt programate manifestatii in cursul zilei de miercuri, 1 februarie, in majoritatea oraselor mari din tara.

Decizia Guvernului Grindeanu de a dezincrimina abuzul in serviciu, subiect in presa internationala. Associated Press: E o lovitura data celor care lupta impotriva coruptiei

La nici trei ore de la anuntul Ministrului Justitiei, Florin Iordache, decizia Guvernului Grindeanu de a dezincrimina fapte precum abuzul si neglijenta in serviciu incepe sa faca inconjurul.

PNL depune miercuri motiune de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu

PNL depune miercuri motiune de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, a anuntat Raluca Turcan, pentru Digi24. PNL va depune motiune de cenzura, vom dezbate si motiunea simpla, vom folosi toate.

Procurorul general a confirmat ca DNA ancheteaza modul in care Guvernul PSD - ALDE a adoptat ordonanta ce modifica legislatia penala

Augustin Lazar, Procurorul general al Romaniei, a confirmat ca DNA desfasoara o ancheta cu privire la modul in care Guvernul Grindeanu a adoptat ordonanta de urgenta ce modifica legislatia.

Sedinta a liderilor PSD. Deciziile Guvernului Grindeanu pe Justitie si protestele din tara, pe agenda

Liderii PSD se intrunesc joi, de la ora 12. 00, la Palatul Parlamentului, in cadrul sedintei Comitetului Executiv National CExN), in care vor discuta despre decizia Guvernului de a adopta ordonanta de urgenta privind modificarea legislatiei penale si a proiectului de lege care vizeaza gratierea, masuri care au dus la proteste in intreaga tara.

Plesu: in numele celor 3 milioane de romani care au votat PSD-ALDE, nu se poate guverna autotitar si nu se poate dansa grotesc pe nervii intregii tari

Decizia Guvernului de a adopta ordonantele privind modificarile la Codul Penal si gratierea a starnit revolta unei tari intregi. Andrei Plesu este revoltat de decizia Executivului Grindeanu, numindu-i.

Surse politice: Joi, sedinta a Guvernului Grindeanu, pentru modificarea prin ordonanta de urgenta a Codului Penal. Zeci de oameni au protestat, si in aceasta strada, fata de cele doua proiecte

Guvernul Grindeanu a decis ca joi sa adopte, prin ordonanta de urgenta o serie de modificari controversate la Codul Penal, afirma surse politice. Zeci de oameni au protestat din nou, luni seara, la Bucuresti si Cluj, fata de proiectele de lege.

Care este URGENTA in gratierea detinutilor? Un fost membru CSM desfiinteaza argumentele Guvernului Grindeanu

Guvernul Grindeanu vrea sa adopte prin ordonanta de urgenta gratierea unor persoane si modificarea legislatiei penale, prezentand drept motiv supraaglomerarea si conditiile din penitenciare, care ar.

Dragnea, Udrea, Oprea, Sova... VIP-urile care scapa de problemele penale cu Ordonanta Iordache-Grindeanu

Sute de demnitari sau functionari ar putea scapa de dosarele penale in care sunt cercetati pentru abuz in serviciu, daca modificarile Codurilor Penale, adoptate prin ordonanta de Urgenta, vor intra in vigoare. Printre numele sonore: Liviu Dragnea, Gabriel Oprea, Elena Udrea, Alina Bica sau Dan Sova.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )