Libnet.ro
UNICEF

18:30

Sedinta a liderilor PSD. Deciziile Guvernului Grindeanu pe Justitie si protestele din tara, pe agenda

Adevărul Adevărul,
Sedinta a liderilor PSD. Deciziile Guvernului Grindeanu pe Justitie si protestele din tara, pe agenda

Liderii PSD se intrunesc joi, de la ora 12. 00, la Palatul Parlamentului, in cadrul sedintei Comitetului Executiv National CExN), in care vor discuta despre decizia Guvernului de a adopta ordonanta de urgenta privind modificarea legislatiei penale si a proiectului de lege care vizeaza gratierea, masuri care au dus la proteste in intreaga tara. continuă pe Adevărul

Ciolos: Deciziile guvernului Grindeanu arata un dispret ingrozitor la adresa tuturor cetatenilor corecti si cinstiti

Fostul prim-ministru Dacian Ciolos a afirmat ca deciziile adoptate, marti, de guvernul Grindeanu privind gratierea si modificarea codurilor penale demonstreaza un dispret ingrozitor la adersa romanilor onesti si reprezinta o sfidare la adresa justitiei si statului de drept, scrie news. ro.

Liderii PSD se reunesc intr-o sedinta, pentru a discuta despre deciziile Guvernului pe Justitie si despre proteste

Liderii PSD se intrunesc astazi, de la ora 12. 00, la Palatul Parlamentului, in cadrul sedintei Comitetului Executiv National, in care vor discuta despre decizia Guvernului de a adopta ordonanta de urgenta privind modificarea Codurilor penale si a proiectului de lege care vizeaza gratierea, masuri ce au generat ample proteste in intreaga tara.

Proteste in toata Romania fata de ordonantele Guvernului Grindeanu

Decizia Guvernului Grindeanu de a modifica legislatia penala prin ordonante de urgenta revolta zeci de mii de cetateni ai Romaniei, care si-au anuntat intentia a de protesta in strada. Sunt programate manifestatii in cursul zilei de miercuri, 1 februarie, in majoritatea oraselor mari din tara.

Decizia Guvernului Grindeanu de a dezincrimina abuzul in serviciu, subiect in presa internationala. Associated Press: E o lovitura data celor care lupta impotriva coruptiei

La nici trei ore de la anuntul Ministrului Justitiei, Florin Iordache, decizia Guvernului Grindeanu de a dezincrimina fapte precum abuzul si neglijenta in serviciu incepe sa faca inconjurul.

PNL depune miercuri motiune de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu

PNL depune miercuri motiune de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, a anuntat Raluca Turcan, pentru Digi24. PNL va depune motiune de cenzura, vom dezbate si motiunea simpla, vom folosi toate.

Surse politice: Joi, sedinta a Guvernului Grindeanu, pentru modificarea prin ordonanta de urgenta a Codului Penal. Zeci de oameni au protestat, si in aceasta strada, fata de cele doua proiecte

Guvernul Grindeanu a decis ca joi sa adopte, prin ordonanta de urgenta o serie de modificari controversate la Codul Penal, afirma surse politice. Zeci de oameni au protestat din nou, luni seara, la Bucuresti si Cluj, fata de proiectele de lege.

PSD, ALDE si Mircea Diaconu au APARAT ordonanta Guvernului Grindeanu in Parlamentul European

Reprezentantii PSD si ALDE, dar si independentul Mircea Diaconu au aparat ordonanta data de Guvernul Grindeanu in dezbaterea din Parlamentul European, organizata chiar pe tema situatiei din Ro.

Ne putem astepta la dictatura! C.T. Popescu, vehement dupa deciziile guvernului: Ce s-a intamplat este o declaratie de razboi, facuta nu numai justitiei ci si cetatenilor romani

Florin Iordache a anuntat marti seara ca guvernul a adoptat in sedinta ordonanta de urgent privind modificarile la Codul Penal si a aprobat un proiect de lege privind gratierea ce va fi discutat de.

Romania se REVOLTA: Decizia Guvernului Grindeanu de a dezincrimina abuzul in serviciu a STARNIT FURIA NATIONALA

Romania s-a revoltat, din nou, marti seara. Oamenii au protestat iar contra amnistiei si gratierii. Dupa ce Guvernul a anuntat ca va avea loc sedinta in care se va discuta doar Bugetul pe anul 2017.

VIDEO+FOTO. Peste 10.000 de oameni protesteaza la Bucuresti si alte cateva mii in tara fata de decizia Guvernului Grindeanu de a aproba gratierea si modificarea Codului Penal. Jandarmii poarta echipament de lupta. Sefii serviciilor secrete - convocati la

Peste 10. 000 de persoane protesteaza in acest moment in Piata Victoriei. Principalele strazi care merg spre Piata Victoriei, inclusiv Calea Victoriei si Bulevardul Lascar Catargiu, sunt acum blocate. Grupuri de manifestanti continua sa se deplaseze spre sediul Guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )