Libnet.ro
UNICEF

19:00

PSD: Guvernul PNL ar face orice pentru a ramane la Palatul Victoria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD: Guvernul PNL ar face orice pentru a ramane la Palatul Victoria

Guvernul liberal ar face orice pentru a ramane la Palatul Victoria, sustine Partidul Social Democrat, care afirma ca de ce le e frica nu vor scapa si vor raspunde pentru tot ceea ce au facut. continuă pe Ziarul Bursa

Cum arata textul motiunii de cenzura Guvernul PNL - De la Pandemie la pande-mita generalizata

PSD a depus luni, la Parlament, motiunea de cenzura - Guvernul PNL - De la Pandemie la pande-mita generalizata. Textul este semnat de 205 parlamentari social democrati care sustin ca reprezentantii Guvernului si-au pierdut iremediabil credibilitatea in modul in care au gestionat pandemia iar Romania este o tara in deriva. Adoptarea motiunii de cenzura este o miza foarte importanta PSD care trebuie sa sisteze rapid racolarile primarilor social democrati facute de actualul Guvern. Care sunt mizele pentru PSD si cum arata calcule pe voturi Cele doua nume de premier pregatite de Ciolacu.

Digi 24: Surse: PSD demite Guvernul, dar la toamna. Motiunea depusa astazi, votata in septembrie

Partidul Social Democrat depune astazi motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban. in documentul intitulat Guvernul PNL - De la pandemie la pande-mita generalizata social democratii critica guvernarea PNL pentru gestionarea pandemiei de coronavirus si reproseaza liberalilor situatia finantelor publice. Motiunea ar urma sa fie citita in aceasta saptamana, cel mai probabil joi, insa votul prin care Guvernul Orban ar putea fi demis va fi programat abia in septembrie, sustin surse din partid, pentru Digi24. ro.

Ciolacu: Motiunea va avea 22 - 24 de pagini si se va numi Guvernul PNL de la pandemie la pandemita generalizata, belsug in buzunarele clientelei PNL

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca motiunea de cenzura pe care social - democratii o vor depune luni in Parlament, intitulata Guvernul PNL de la pandemie la pandemita generalizata, belsug in buzunarele clientelei PNL, saracie in buzunarele romanilor, va avea 22 - 24 de pagini si deocamdata este semnata de cei 202 parlamentari ai PSD.

PSD depune luni motiunea de cenzura. Cati parlamentari au semnat-o

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca in cursul zilei de luni va fi depusa motiunea de cenzura la adresa Cabinetului Orban, document care se intituleaza Guvernul PNL - de la pandemie la pandemita generalizata. Belsug in buzunarele clientelei PNL, saracie in buzunarele romanilor, relateaza Agerpres.

PNL depune listele pentru Consiliul General. Orban: Dupa cum bine stiti, sunt legat profund de Bucuresti

Premierul Ludovic Orban depune la Biroul Electoral Central listele candidatilor pentru Consiliul General.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )