Libnet.ro
UNICEF

23:30

PSD nu va dormi linistit pana cand legile Justitiei nu vor fi modificate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD nu va dormi linistit pana cand legile Justitiei nu vor fi modificate

Partidul Social Democrat PSD) nu va dormi linistit pana cand legile Justitiei nu vor fi modificate, a declarat pe pagina sa de Facebook prim-vicepresedintele Partidului National Liberal PNL) Raluca Turcan, care considera ca protestele Rezist inseamna normalitate. continuă pe Ziarul Bursa

Raluca Turcan: PSD a promis liniste sociala in campania electorala, dar a oferit doar scandal, frici sociale, dezastru economic si dezamagire masiva

PSD nu va dormi linistit pana cand legile Justitiei nu vor fi modificate, este de parere prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan, care considera ca protestele Rezist inseamna.

Protest in Piata Victoriei fata de modificarile la legile justitiei. Oamenii scandeaza Demisia! Jos Tariceanu, Dragnea si tot neamul!

Modificarile propuse de ministrul Tudorel Toader la legile justitiei au scos oamenii in strada. Cateva sute de persoane protesteaza duminica seara in Piata Victoriei din Capitala, informeaza Ho.

Protest in Piata Victoriei fata de modificarile la legile justitiei. Oamenii scandeaza Demisia! Jos Tariceanu, Dragnea si tot neamul! (FOTO, VIDEO)

UPDATE: Peste 2. 000 de oameni protesteaza in Piata Victoriei, potrivit HotNews. Modificarile propuse de ministrul Tudorel Toader la legile justitiei au scos oamenii in strada. Cateva sute.

Leoreanu: Imediat dupa legile Justitiei, guvernarea PSD vrea sa adopte si Codul Administrativ. Acesta e un dezastru in forma actuala

Vicepresedintele PNL, Laurentiu Leoreanu, a afirmat, vineri, ca dupa ce va rezolva chestiunea legilor Justitiei, principalul obiectiv al guvernarii PSD va fi acela de a adopta Codul Administrativ care, in actuala forma, va conduce la o administratie publica de Ev Mediu si aflata la dispozitia Partidului Stat.

Liderii PSD se reunesc, la Neptun, in sedinta CEx; prioritatile legislative si legile justitiei, pe ordinea de zi

Liderii PSD se reunesc vineri, de la ora 12. 00, in sedinta Comitetului Executiv National, care va avea loc la Neptun, social-democratii urmand sa discute despre prioritatile legislative ale noii sesiuni parlamentare, precum si despre proiectul privind modificarea legilor justitiei, potrivit news. ro.

DNA: Trecerea Inspectiei Judiciare in subordinea ministrului Justitiei va afecta grav independenta procurorilor

ACTUALIZARE 14:36 Dragnea: Sistemul de justitie nu trebuie sa se invarta in jurul lui Iohannis sau in jurul lui Kovesi sau Lazar Liviu Dragnea a avertizat astazi ca legile justitiei vor fi decise in Parlament si l-a atacat pe Klaus Iohannis, care criticase dur propunerile facute miercuri de ministrul Tudorel Toader. *ACTUALIZARE Tudorel Toader, despre scandalul modificarilor din Justitie: Culeg toate reactiile, vedem care sunt solutiile finale, le inseram in proiectul de lege si trimitem proiectul la CSM ------- Directia Nationala Anticoruptie sustine ca trecerea Inspectiei Judiciare in subordinea ministrului Justitiei, numit politic, este o modificare de natura sa afecteze grav independenta procurorilor.

INTERVIU Marian Nazat, despre Legile justitiei: La noi, ce zideste un guvern, darama urmatorul

Proiectul de lege privind modificarea Legilor justitiei, anuntat de ministrul Justitiei Tudorel Toader, nu va duce neaparat la politizarea sistemului, un rol important in vegherea derapajelor avandu-l Consiliul Superior al Magistraturii, sustine avocatul Marian Nazat.

INTERVIU Avocatul Marian Nazat, despre Legile justitiei: La noi, ce zideste un guvern, darama urmatorul

Proiectul de lege privind modificarea Legilor justitiei, anuntat de ministrul Justitiei Tudorel Toader, nu va duce neaparat la politizarea sistemului, un rol important in vegherea derapajelor avandu-l Consiliul Superior al Magistraturii, sustine avocatul Marian Nazat.

Studentii cer consultare publica pe legile Justitiei

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR) solicita Guvernului sa initieze un proces de ampla consultare publica fata de propunerile privind modificarea legilor Justitiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1943 seconds )