Libnet.ro
UNICEF

13:00

PSD a promis ca va curge la si miere, dar dupa sase luni ofera pelin si ambrozia care produce alergie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD a promis ca va curge la si miere, dar dupa sase luni ofera pelin si ambrozia care produce alergie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi, la Neptun, unde s-au reunit liderii centrali si cei judeteni ai partidului alaturi de parlamentarii si europarlamentarii liberali, ca sesiunea parlamentara care a inceput ieri este una extrem de importanta pentru evolutia tarii, in contextul in care, in opinia sa, partidul de guvernamant duce o politica de distrugere economica potrivit datelor pe primele sase luni. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: PSD a promis ca va curge lapte si miere, dar dupa sase luni ofera pelin si ambrozia care produce alergie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata, la Neptun, unde s-au reunit liderii centrali si cei judeteni ai partidului alaturi de parlamentarii si europarlamentarii liberali, ca sesiune parlamentara care a inceput vineri este una extrem de.

Orban: Nu cred ca in 27 de ani de democratie a existat o situatie atat de grava in Romania. PSD a promis lapte si miere, dar ofera pelin si ambrozie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata, la Neptun, ca partidul de guvernamant duce o politica de distrugere economica potrivit datelor pe primele sase luni si a spus ca PNL trebuie sa fie coloana vertebrala a opozitiei la toate aceste masuri care risca sa puna pe butuci economia romaneasca.

FOTO Lupii Negri s-au intors, dupa sase luni, din Afganistan. Soldatii romani au asigurat securitatea la Kandahar

Soldatii din Batalionul 151 Infanterie Lupii Negri din Iasi, plecati in a patra misiune in Afganistan, s-au intors acasa.

Guvernul ungar prelungeste cu sase luni starea de urgenta din cauza crizei migrantilor

Guvernul de la Budapesta a decis sa prelungeasca cu sase luni starea de urgenta instituita in Ungaria pe fondul crizei provocate de migratia in masa, a anuntat miercuri Zoltan Kovacs, un purtator de cuvant al executivului ungar, relateaza agentia MTI, citata de Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )