Libnet.ro
UNICEF

09:00

PSD nu sustine o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu

B1 B1,
PSD nu sustine o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu

Partidul Social Democrat nu este de acord cu o noua suspendare a lui Traian Basescu. Declaratiile ii apartin chiar lui Victor Ponta care considera ca Romania are nevoie de stabilitate. Acelasi punct de. continuă pe B1

PSD nu sustine o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu (VIDEO)

Partidul Social Democrat nu este de acord cu o noua suspendare a lui Traian Basescu. Declaratiile ii apartin chiar lui Victor Ponta care considera ca Romania are nevoie de stabilitate. Acelasi punct de.

Dan Voiculescu cere o noua suspendare a lui Traian Basescu: Ar fi firesc, a incalcat Constitutia

Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, considera ca ar fi firesc ca majoritatea parlamentara sa initieze o noua procedura de suspendare a lui Traian Basescu, sustinand ca seful statului a incalcat Constitutia, influentand Justitia din Romania, scrie Agerpres.

Voiculescu este consecvent: vrea o noua suspendare a presedintelui. Ponta si Dragnea nu aproba

Presedintele fondator al Partidului Conservator PC), Dan Voiculescu, considera ca ar fi firesc ca majoritatea parlamentara sa initieze o noua procedura de suspendare a lui Traian Basescu, pe motiv ca a incalcat Constitutia. Premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragneanu sustin ideea omului de afaceri.

Ponta: Nu cred ca e nevoie sa-l suspendam pe Traian Basescu.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, ca nu considera necesara o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu, desi seful statului ia in calcul posibilitatea denuntarii actului de coabitare. Romania are nevoie de stabilitate. Mai e un an de zile, o sa rezistam. ) Basescu poate sa rupa ce vrea el, eu am o obligatie fata de cei care ne-au votat, cat si fata de stabilitatea tarii. Crizele lui Basescu nu ma intereseaza, a declarat Ponta. Premierul a mai spus ca presedintele tarii .

Dan Voiculescu cere din nou suspendarea lui Traian Basescu

Dan Voiculescu cere o noua procedura de suspendare a presedintelui Traian Basescu, pe motivi ca seful statului a incalcat Constitutia cand a discutat cu procurorul general Tiberiu Nitu pe tema schimbarii lui.

Dan Voiculescu cere din nou suspendarea lui Traian Basescu. Victor Ponta refuza

Dan Voiculescu cere o noua procedura de suspendare a presedintelui Traian Basescu, pe motivi ca seful statului a incalcat Constitutia cand a discutat cu procurorul general Tiberiu Nitu pe tema schimbarii lui.

Politic Show: Troc de milioane de euro pentru regionalizare; Eugen Tomac: In 2014, dreapta va fi unita sub Traian Basescu; Reconciliere ratata in USL; Maior l-a lasat pe Pop cu mana-n aer

Akos Mora, senatorul incompatibil, asteapta decizia plenului: Nu demisionez. Interpretarea ANI e exagerata. Senatorul PNL Akos Mora, in cazul caruia Agentia Nationala de Integritate a cerut Senatului demiterea ca urmare a unei decizii definitive si irevocabile a instantei. Ponta: Am auzit ca Basescu a avut o parere foarte buna despre PSD; daca vrea sa se inscrie, nu-l primim. Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in legatura cu afirmatiile presedintelui Traian Basescu potrivit carora PSD va avea propriul candidat la Presedintie.

Cum il petesc PDL si Miscarea Populara pe Traian Basescu

Fostul premier Emil Boc si Miscarea Populara au tinut sa-i multumeasca presedintelui Traian Basescu pentru aprecierile facute astazi si au iesit la rampa pentru a critica discursul premeirului Victor Ponta referitor la demiterea lui Lucian Papici.

Catalin Ivan (PSD): Nu avem in plan o suspendare a lui Basescu, desi ne da zilnic motive

PSD nu are in plan o noua incercare de suspendare a lui Traian Basescu, desi presedintele ne da zilnic motive. Declaratia a fost facuta de purtatorul de cuvant al social-democratilor, Catalin Ivan, joi,.

Dmitri Rogozin sustine ca Traian Basescu planifica anexarea Republicii Moldova de catre ...

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a comentat, miercuri, pe contul sau de Twitter, intalnirea lui Traian Basescu cu presedintele Parlamentului moldovean Igor Corman, afirmand ca presedintele roman planifica integrarea Republicii Moldova in Uniunea Europeana, apoi anexarea acesteia de catre Romania, transmite Mediafax. Calul Traian Traian Basescu) a pregatit pentru Republica Moldova doua etape: initial, integrarea in Uniunea Europeana, apoi Anschlussul anexarea) ei .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )