Libnet.ro
UNICEF

07:30

Psiholog criminalist, despre cazul femeii care s-a sinucis alaturi de copii: A murit cu zile. Mersul sotului, vazut la televizor, nu era al unui om indurerat

Adevărul Adevărul,
Psiholog criminalist, despre cazul femeii care s-a sinucis alaturi de copii: A murit cu zile. Mersul sotului, vazut la televizor, nu era al unui om indurerat

Procurorul criminalist Liviu Chesnoiu sustine ca in cazul macabru de sinucidere petrecut astazi in localitatea ilfoveana Branesti este vorba, la baza, despre o relatie de cuplu extrem de toxica. continuă pe Adevărul

Explicatiile unui psiholog criminalist pentru carnagiul de pe calea ferata, de la Branesti

Psihologul criminalist dr. Tudorel Butoi a declarat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca gestul femeii care s-a aruncat in fata trenului, impreuna cu cei trei copii, poate avea la baza.

Detalii socante despre tragedia din Branesti. Ce spun rudele femeii care s-a aruncat in fata trenului (VIDEO)

Noi informatii socante despre tragedia din Branesti. Femeia care s-a sinucis impreuna cu cei trei copii era insarcinata si suferea de depresie, informeaza B1 TV. in plus, aceasta mai pierduse.

Sotul femeii care s-a aruncat in fata trenului impreuna cu cei trei copii, in stare de soc. Ce a strigat minute in sir dupa tragedie

Romania a fost astazi in stare de soc, dupa ce o femeie s-a aruncat in fata trenului in comuna Branesti, impreuna cu cei trei copii. Familia femeii a povestit ca tanara,.

Dumitru Coarna, despre cazul medicului Cristescu: Politistii merita felicitati, incurajati pentru o atitudine corecta, legala, au folosit forta in limitele si cu respectarea legii (VIDEO)

Dumitru Coarna, presedintele Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual SNPPC), sustine ca politistii care l-au tarat pe strada pe medicul care i-a injurat au actionat.

Reactia sefului Politiei in cazul agentilor care l-au tarat pe asfalt pe un medic

Seful Politiei Romane a dispus efectuarea unui control ca urmare a incidentului in care au fost implicati doi politisti si directorul maternitatii Giulesti. Detalii AICI) in urma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )