Libnet.ro
UNICEF

12:15

Sotul femeii care s-a aruncat in fata trenului impreuna cu cei trei copii, in stare de soc. Ce a strigat minute in sir dupa tragedie

Antena3 Antena3,
Sotul femeii care s-a aruncat in fata trenului impreuna cu cei trei copii, in stare de soc. Ce a strigat minute in sir dupa tragedie

Romania a fost astazi in stare de soc, dupa ce o femeie s-a aruncat in fata trenului in comuna Branesti, impreuna cu cei trei copii. Familia femeii a povestit ca tanara,. continuă pe Antena3

Femeia care s-a aruncat in fata trenului impreuna cu cei trei copii suferea de depresie si nu isi mai dorea inca un copil

Femeia care s-a aruncat, joi dimineata, in fata trenului in localitatea ilfoveana Branesti, impreuna cu cei trei copii ai sai, suferea de depresie si nu isi mai dorea inca un copil, le-a declarat mama sa anchetatorilor, potrivit News. ro. Femeia a povestit ca fiica ei a fost internata in trecut de doua ori la Spitalul de psihiatrie Obregia pentru tratament si ca urma sa fie dusa din nou la spital. Mama tinerei a spus si ca aceasta nu isi dorea si al patrulea copil. Rudele au povestit si ca tanara era insarcinata si ar fi vrut sa faca avort, insa familia nu a avut bani.

Detalii incredibile despre femeia care s-a aruncat in fata trenului, impreuna cu cei trei copii. De cine incerca sa scape!

Femeia care s-a aruncat, joi, in fata trenului, la Branesti, impreuna cu cei trei copii minori ai sai, ar fi inaintat o actiune de divort in 2009, din cauza sotului gelos, insa a re.

Zi neagra in Romania! inca un om s-a aruncat in fata trenului

Dupa cazul mamei care s-a aruncat in fata trenului impreuna cu cei trei copii ai sai, inca un roman a recurs la acest gest fatal. Este vorba de un vasluian, care a ales sa-si puna capat.

O noua tragedie pe caile ferate! Un barbat s-a aruncat in fata trenului Iasi-Bucuresti

O noua tragedie in Romania! Dupa ce o femeie impreuna cu cei trei copii ai sai s-au aruncat in fata trenului de Constanta Detalii AICI), joi dimineata, un vasluian a recurs si el la.

Zi de COSMAR! O noua SINUCIDERE in aceasta dupa-amiaza

Dupa cazul mamei care s-a aruncat in fata trenului impreuna cu cei trei copii ai sai, inca un roman a recurs la acest gest fatal. Este vorba de un vasluian, care a ales sa-si puna capat.

O mama insarcinata si cei trei copii ai sai au murit loviti de un tren care circula pe magistrala 800

ACTUALIZARE 18:18 Surse: Femeia care s-a aruncat in fata trenului impreuna cu cei trei copii intentase divort, insa a renuntat la actiune Femeia care s-a aruncat in fata trenului, impreuna cu cele trei fetite ale sale, in zona comunei ilfovene Branesti, a vrut sa divorteze de sotul sau, care era foarte gelos, insa a renuntat la actiunea de divort pe care o intentase in urma cu cativa ani, sustin surse din randul politiei. *ACTUALIZARE 15:31 Femeia care s-a aruncat in fata trenului la Branesti suferea de depresie si nu isi dorea inca un copil *ACTUALIZARE 15:00 Mecanicul trenului: Femeia si copiii au iesit din padure si s-au aruncat direct in fata trenului *ACTUALIZARE 13:30 Femeia moarta impreuna cu cei trei copii ai sai a scris in biletul de adio ca ii pare rau si ca nu mai poate suporta *ACTUALIZARE 12:30 Ministrul Transporturilor a dispus constituirea unei celule de criza ca urmare a accidentului feroviar *ACTUALIZARE 12:05 Femeia care a murit lovita de tren impreuna cu cei trei copii era insarcinata ------------ Patru persoane au murit dupa ce au fost lovite de un tren interregio care circula pe magistrala 800 Bucuresti - Constanta, intre localitatile ilfovene Pasarea si Branesti.

Detalii socante despre tragedia din Branesti. Ce spun rudele femeii care s-a aruncat in fata trenului (VIDEO)

Noi informatii socante despre tragedia din Branesti. Femeia care s-a sinucis impreuna cu cei trei copii era insarcinata si suferea de depresie, informeaza B1 TV. in plus, aceasta mai pierduse.

Tragedia de la Branesti: Tot ce stim despre femeia care s-a aruncat in fata trenului cu cei trei copii. Ea ar fi vrut sa faca avort, dar nu a avut bani

Femeia care a murit, joi dimineata, dupa ce a fost calcata de tren, in timp ce a traversat linia ferata neregulamentar, alaturi de cei trei copii, a lasat un bilet de adio, in care anunta intentia de a se sinucide.

Ce a determinat o mama sa se arunce in fata trenului cu copii cu tot

Trei copile si-au gasit sfarsitul sub rotiile unui tren, impinse spre moarte chiar de cea care le-a dat viata. Femeia, care era insarcinata, s-a aruncat si ea in fata trenului. Motivul: era prea saraca sa mai creasca un copil sau sa avorteze. in plus, nici religia nu-i permitea sa renunte la cel de-al patrulea copil.

Mecanicul trenului implicat in accidentul soldat cu 4 morti: Femeia si copiii au iesit din padure si s-au aruncat direct in fata trenului

Mecanicul care conducea locomotiva trenului implicat in accidentul de joi dimineata din localitatea ilfoveana Branesti, soldat cu moartea unei femei si a celor trei copii ai ei, a povestit ca femeia si copiii au aparut din padure si, in pofida avertizarilor sonore, s-au aruncat in fata trenului, potrivit News. ro. UPDATE: Femeia avusese mai multe episoade de depresie si fusese internata de cateva ori din acest motiv, relateaza Antena 3, citand membri ai familiei. De asemenea, exista informatii ca tanara era insarcinata si nu isi mai dorea inca un copil, dar familia nu ar fi fost de acord cu ea sa faca avort.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )