Libnet.ro
UNICEF

23:00

Psihopatul care a semanat teroare in Tecuci va sta 18 ani la inchisoare. Si-a ucis sora in chinuri cu un fierastrau

Adevărul Adevărul,
Psihopatul care a semanat teroare in Tecuci va sta 18 ani la inchisoare. Si-a ucis sora in chinuri cu un fierastrau

Cosmin Cornel Chiric 43 de ani) a bagat spaima in locuitorii Tecuciului, dupa ce, la sfarsitul lunii septembrie 2015, si-a omorat sora si a fost pe punctul sa o ucida si pe mama sa, pe care a taiat-o cu un fierastrau. in final, a fost nevoie ca cinci barbati sa intervina pentru a-l calma si imobiliza pe agresor. continuă pe Adevărul

Un fotbalist de 18 ani a murit, dupa ce a fost lovit de fulger

Portarul de rezerva al echipei australiene de fotbal din liga secunda, Melaka United, Stefan Petrovski, in varsta de 18 ani, a murit dupa ce a fost lovit de un fulger in timpul unui cantonament pe care formatia sa il efectua in Malaezia.

Albania: Recrutori jihadisti, sentinte de pana la 18 ani de inchisoare

Noua cetateni albanezi au fost condamnati, marti, la pedepse de pana la 18 ani de inchisoare, de un tribunal din Tirana. Ei au fost au fost gasiti vinovati de incitare si recrutare in scopuri teroriste a unor candidati albanezi pentru jihad, precum si de finantare a terorismului, incitare la ura si pentru difuzare de propaganda terorista.

La goana prin Capitala! Un sofer de 18 ani, prins cu 175 de kilometri la ora pe Splaiul Unirii

Un sofer in varsta de 18 ani a fost depistat luni dimineata de politistii rutieri cu ajutorul aparatului radar in timp ce circula cu o viteza de 175 de kilometri la ora pe Splaiul Unirii din Capitala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2983 seconds )