Libnet.ro
UNICEF

11:30

Pugilistul de 16 ani acuzat ca a batut mai multe persoane pe strada a fost arestat preventiv

România Liberă România Liberă,
Pugilistul de 16 ani acuzat ca a batut mai multe persoane pe strada a fost arestat preventiv

Alexandru Macingo, pugilistul clujean in varsta de 16 ani, acuzat ca alaturi de cinci tineri a agresat mai multe persoane pe strada, a fost arestat preventiv marti dupa-amiaza, dupa ce Judecatoria Cluj-Napoca a decis inlocuirea controlului judiciar fiindca adolescentul nu a respectat masurile impuse. continuă pe România Liberă

Incidente electorale. Presedintele unei sectii de votare din Sectorul 6, acuzat ca a bagat mai multe buletine in urna

Un alegator a sesizat ca la sectia de votare 1. 207, deschisa la Scoala 168 din sectorul 6, mai multe buletine de vot au fost introduse in urna de presedintele sectiei de votare, potrivit unor surse din MAI.

Meteo. Cod galben de furtuna emis pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla duminica sub Cod galben de furtuni fiind asteptate inclusiv caderi de grindina.

Viitura a distrus drumul forestier si mai multe podete in comuna Maguri Racatau

Ploaia torentiala a facut ca albia cursului de apa Paltinita, afluent al Somesului Rece, sa creasca cu 2 metri fata de cota normala, in comuna Magur Racatau. Viitura a distrus mai multe podete, in special drumul forestier din aceea zona.

Cluj: Viceprimar de la PSD, acuzat ca a dus alegatori la vot cu masina scolii, apoi le-a dat inghetata

Viceprimarul comunei clujene Chinteni, Teodor Miron PSD), a fost reclamat de PDL Cluj la BEJ, fiind acuzat ca a dus mai multe persoane la vot cu microbuzul scolii, apoi le-a oferit inghetata, Va.

VOT iNCHEIAT in mai multe tari asiatice. 10 romani au votat in Coreea de Nord

Votul pentru alegerile europarlamentare s-a incheiat deja in mai multe tari asiatice, ca urmare a diferentelor de fus orar, la sectia din Phenian, Coreea de Nord, votand 10 persoane, in China -75, iar in.

Mai multe curti si beciuri din Dambovita au fost inundate in urma unei ploi torentiale

Mai multe curti si beciuri din localitati situate in zona de nord a judetului Dambovita au fost inundate in urma unei ploi torentiale care a cazut marti dupa- amiaza, relateaza Mediafax. Pompierii au.

40 gospodarii din Bistrita-Bargaului, inundate. Mai multe localitati, fara curent

Ploaia ce s-a abatut asupra mai multor localitati din Bistrita-Nasaud a facut ravagii in comuna Bistrita-Bargaului. Nu mai putin de 40 de gospodarii sunt inundate si mai multe drumuri comunale impracticabile. Se pare totusi ca apa nu a ajuns in casele oamenilor.

FOTO 60 gospodarii din Bistrita-Bargaului si peste 10 din Rebrisoara, inundate. Mai multe localitati, fara curent

Ploaia ce s-a abatut asupra mai multor localitati din Bistrita-Nasaud a facut ravagii in comuna Bistrita-Bargaului. Nu mai putin de 60 de gospodarii sunt inundate si mai multe drumuri comunale impracticabile. Se pare totusi ca apa nu a ajuns in casele oamenilor.

Cum pot primi adolescentii de 16 ani indeminzatii de somaj

Tinerii care au absolvit cel putin zece clase, in varsta de minimum 16 ani, pot beneficia de o indemnizatie de somaj de 250 de lei, pentru o perioada de sase luni. Ei trebuie sa se inregistreaze la agentia de ocupare a fortei de munca in maximum 60 de zile de la data absolvirii.

Cod galben de ploi, grindina si intensificari de vant in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis avertizari cod galben de scurta durata, valabile pentru mai multe judete din tara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2607 seconds )