Libnet.ro
UNICEF

13:00

FOTO 60 gospodarii din Bistrita-Bargaului si peste 10 din Rebrisoara, inundate. Mai multe localitati, fara curent

Adevărul Adevărul,
FOTO 60 gospodarii din Bistrita-Bargaului si peste 10 din Rebrisoara, inundate. Mai multe localitati, fara curent

Ploaia ce s-a abatut asupra mai multor localitati din Bistrita-Nasaud a facut ravagii in comuna Bistrita-Bargaului. Nu mai putin de 60 de gospodarii sunt inundate si mai multe drumuri comunale impracticabile. Se pare totusi ca apa nu a ajuns in casele oamenilor. continuă pe Adevărul

40 gospodarii din Bistrita-Bargaului, inundate. Mai multe localitati, fara curent

Ploaia ce s-a abatut asupra mai multor localitati din Bistrita-Nasaud a facut ravagii in comuna Bistrita-Bargaului. Nu mai putin de 40 de gospodarii sunt inundate si mai multe drumuri comunale impracticabile. Se pare totusi ca apa nu a ajuns in casele oamenilor.

FOTO Portul popular din Bistrita-Nasaud, in expozitie la Roma

Luna viitoare, portul popular din Bistrita-Nasaud, care va lua forma costumelor populare dar si a fotografiilor vechi si noi cu portul traditional, va putea fi admirat tocmai la Roma, in cadrul unei expozitii ce poarta numele Magia culorii in arta traditionala romaneasca.

FOTO Imagini incredibile din Turul Italiei. Aici trebuie sa ajunga azi ciclistii

Turul Italiei revine marti cu cea mai grea etapa din aceasta editie, una in care rutierii vor avea de trecut nu mai putin de trei ascensiuni la peste 2000 de metri altitudine. Pe una dintre aceste catarari, legendara Passo di Gavia, peisajul este unul mai degraba de luna decembrie.

Continental vrea sa creasca numarul de angajati din Romania cu peste 10%

Grupul german Continental, care are 13. 000 angajati in Romania in prezent, vrea sa angajeze inca 1. 500 persoane in urmatoarele luni, in special datorita oportunitatilor deschise de sistemele avansate de condus si automobilele autonome, a anuntat compania, cu ocazia aniversarii a zece ani de activitate in Sibiu. Grupul Continental a investit in total circa 830 milioane euro in Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )