Libnet.ro
UNICEF

19:00

Puiu Hasotti: Senatorii PNL voteaza declaratia pentru demisia lui Basescu, dar cerem si demisia lui Ponta

Hotnews Hotnews,
 Puiu Hasotti: Senatorii PNL voteaza declaratia pentru demisia lui Basescu, dar cerem si demisia lui Ponta

Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, a declarat luni ca grupul senatorilor liberali a decis ca va vota in favoarea declaratiei privind demisia presedintelui Traian Basescu, cerand insa si includerea unei solicitari privind demisia din functia de premier a lui Victor Ponta, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Divergente in PNL cu privire la declaratia privind demisia lui Basescu

Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, a declarat luni ca grupul senatorilor liberali a decis ca va vota in favoarea declaratiei privind demisia presedintelui Traian Basescu .

Coalitia de guvernare discuta luni o posibila actiune parlamentara pentru demisia presedintelui Basescu

Membrii coalitiei de guvernare vor discuta, luni, despre posibilitatea initierii unei actiuni parlamentare, precum adoptarea unei Declaratii a Parlamentului, pentru demisia presedintelui Traian Basescu, ca urmare a cazului in care este implicat fratele sau, potrivit liderului PSD, premierul Ponta.

Puiu Hasotti: PNL va propune Camerelor reunite o declaratie prin care sa fie ceruta atat demisia presedintelui Basescu, cat si cea a premierului Ponta

Senatorii liberali au hotarat, luni, cu o majoritate covarsitoare, sa propuna Camerelor reunite ale Parlamentului o declaratie prin care sa se solicite atat demisia presedintelui Traian Basescu, cat si cea a.

UDMR nu promite sa sustina declaratia privind demisia lui Basescu

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, la finalul sedintei coalitiei, ca Uniunea analizeaza opotunitatea unei declaratii a Parlamentului privind demisia presedintelui Traian Basescu, urmand sa ia o decizie miercuri dimineata.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )