Libnet.ro
UNICEF

01:05

Putin are cea mai mare cota de popularitate din ultimii 15 ani. 88% dintre rusi aproba activitatea presedintelui

Antena3 Antena3,
Putin are cea mai mare cota de popularitate din ultimii 15 ani. 88% dintre rusi aproba activitatea presedintelui

88% dintre rusi sunt de acord cu activitatea lui Vladimir Putin in functia de presedinte, releva un sondaj de opinie efectuat de Centrul de Cercetare a Opiniei Publice Ruse VTsIOM). Sapte procente dintre cei. continuă pe Antena3

Cristian Mungiu a obtinut cea mai mare finantare la concursul de proiecte CNC: suma de 1.910.000 lei

Cineastul Cristian Mungiu a obtinut cea mai mare finantare, de 1. 000 lei, la cea mai recenta editie a concursului de proiecte cinematografice organizat de Centrul National al Cinematografiei CNC), pentru titlul Fotografii de familie, potrivit Mediafax.

Cea mai mare impadurire voluntara din Transilvania, cu repetitie luna aceasta

Tasuleasa Social planuieste sa dubleze luna aceasta suprafata impadurita la Budesti-Fanate, una dintre cele mai sarace comune din Bistrita-Nasaud. Toate acestea dupa ce anul trecut in doar cateva ore peste 1500 de voluntari din toata Transilvania au impadurit 10 hectare de teren.

Studiu PwC: China va ajunge cea mai mare economie de pe glob pana in 2030, India ar putea detrona SUA drept a doua cea mai mare economie a lumii pana in 2050

In urmatorii 35 de ani se va inregistra o redistribuire a puterii si influentei economice, de la statele din America de Nord, Europa de Vest si Japonia catre economiile emergente, in ciuda unei preconizate incetiniri a cresterii Chinei dupa 2020, concluzioneaza un raport prezentat, marti, de PwC. Studiul prezinta previziunile pe termen lung, pana in 2050, privind potentialul de crestere a PIB-ului celor mai mari 32 economii ale lumii, care impreuna insumeaza 84% din PIB-ul mondial.

O sursa inepuizabila de energie, la dispozitia oamenilor. Australia alimenteaza cea mai mare baza navala cu energie produsa de valurile oceanului

O companie australiana a realizat un sistem care produce energie electrica folosindu-se de miscarile oceanului, mai exact de puterea valurilor. Respectivul sistem poate, de asemenea, sa desalinizeze apa marii.

Casa Poporului - secrete dosite de zeci de ani sub cea mai mare cladire din Europa: un oras plutitor si un tunel care o leaga de aeroport

Casa Poporului a starnit o multime de controverse de-a lungul timpului si imediat dupa realizarea cladirii-gigant au aparut fel de fel de legende. Bucurestenii au fost fascinati intodeauna de partea nevazuta a Casei Poporului, mai exact de ce se ascunde sub impresionanta cladire din mijlocul Bucurestiului.

Ce recompensa ofereau autoritatile romane in 1875, pentru prinderea hotului Clostii cu puii de aur, cea mai mare comoara descoperita in Europa

Un document foarte rar, aflat in posesia unui colectionar brailean, arata cat de mare a fost, in 1875, recompensa oferita de autoritatile romane pentru prinderea hotului tezaurului de la Pietroasa, cunoscut romanilor sub denumirea Closca cu puii de aur. Cei 5000 de lei oferiti de Ministrui Instructiunei Publice reprezentau o mica avere la vremea respectiva.

Cea mai mare DESCOPERIRE facuta de NASA: Am gasit VIATA pe o alta planeta. Iata dovada

Oamenii de stiinta au dezvaluit una din cele mai mari descoperiri facute de cand au inceput cautarea altor semne de viata pe planetele din Univers. Naveta spatiala Cassini, care apartine NASA, le-a oferit.

Actiunile SIF1, cea mai mare apreciere din indicele BET-FI, dupa alegeri

Actiunile SIF1 Banat-Crisana au crescut cu 1,60%, raportat la moneda euro, in perioada 2-9 martie 2015, inregistrand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, dupa ce, recent, au avut loc alegeri pentru patru locuri in Consiliul de Administratie.

E.ON Romania a inregistrat un profit mai mare in 2014, dar la nivel de grup nemtii au consemnat cea mai grava pierdere din istorie

Profitul operational al E. ON in Romania a crescut anul trecut, in special datorita activitatilor de distributie, dar la nivel de grup, nemtii au raportat cea mai mare pierdere neta din istoria companiei, de 3,1 miliarde de euro.

Premierul Poloniei: UE se confrunta cu cel mai mare risc de securitate de dupa sfarsitul Razboiului Rece

Uniunea Europeana se confrunta cu cel mai mare risc de securitate de dupa sfarsitul Razboiului Rece, afirma premierul Poloniei, Ewa Kopacz, citata de postul public TVP. Europa se confrunta cu cea mai mare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )